Stránky

pátek 30. června 2023

Mezi kapkami deště NA CESTĚ a tisk fotek / ALENA

Krásný den ve spolek. Na stole nám přistála nová vyletněná kolekce NA CESTĚ plná dobrodružství a společně strávených chvil.  Hele takhle. Jsem spíš typ moře a písek než hory a les, ale i tak jsem nadšená. Protože vrstevnice. Kdo by ten vzor neměl rád a pak taky watercolor

úterý 27. června 2023

NA CESTĚ a čas na dobrodružství v albu / IVKA

Ahoj všetci! Je to tu, nová kolekce NA CESTĚ dorazila a ja som si to nemohla nechať ujsť, musela som ho hneď prevetrať.

pátek 23. června 2023

Rámeček pro paní učitelku PIKNIK NA LOUCE / ADÉLA

Je to neuvěřitelné, ale od konce školního roku nás dělí jen pár dnů. Taky řešíte dárky pro paní učitelky na poslední chvíli? Tak si letos zkuste ubrat trochu stresu a využijte víkend k vytvoření originálního přáníčka, které je zároveň rámeček a dovnitř se vejde i malý dárek nebo pár čokoládových bonbonů.

pondělí 19. června 2023

Organizace razítek / ANNIE

Moc tě zdravím na začátku nového týdne! Tentokrát se spolu vrhneme na organizaci polymerových razítek. Nevím jak ty, ale já jsem opravdu sběratel. Razítka miluju, mám jich nespočet. No s používáním už je to horší, co si budem. Ale právě proto jsem se rozhodla si razítka pěkně srovnat a dát si je na viditelné místo, abych je měla při tvoření na očích a mohla vždy jen šáhnout. To co mě vždycky totiž odradí od jejich použití, je přehrabování se v šuplíku a hledání toho pravého.

pátek 16. června 2023

Host z DT call 2023: BOGATA BATTA

Ahoj všichni milovníci papíru!

Jmenuji se Bogata a pocházím z Maďarska. Je mi potěšením, že vás mohu inspirovat na blogu Papero amo jako hostující designér. Jsem nadšená, že se s vámi mohu podělit o svůj projekt. Použila jsem kolekci  Jarní zahrada, která má tak nádherné pastelové barvy a musím přiznat, že jsem se do této kolekce zamilovala.


čtvrtek 15. června 2023

Harmonikový organizér na papíry / DENISA

Ahoj, všichni. Minule měla Mirka na blogu článek o organizaci papírů. A protože jsem papíry z Page kitů měla oddělené od ostatních, inspirovalo mě to k vytvoření harmonikového organizéru na papíry.

pondělí 12. června 2023

Organizace šablon / MIRKA

Krásný den všem! V minulém článku jsem vám ukazovala, jak jsem si zorganizovala scrapbookové papíry a dnes bych chtěla na organizaci navázat druhým dílem. Konkrétně jak jsem si nakonec zorganizovala vyřezávací šablony.

čtvrtek 8. června 2023

ROZKVETLÝ DEN na výletě / IVKA

Ahoj všetci, dnes mám pre vás dvojitú dávku inšpirácie. Moje Project Life album  som už dlho nedržala v rukách a tak som sa rozhodla, že ho trochu prevetrám a pridám doň novú stránku

středa 7. června 2023

Challenge květen 2023 vyhrává...

 Veronika


Veroniko gratulujeme! Děkujeme všem za soutěžní narozeninové stránky a těšíme se na další krásné projekty v červnové challenge s tématem RODINNÁ GALERIE.

pondělí 5. června 2023

Challenge červen 2023: RODINNÁ GALERIE

Krásný den! Po měsíci přinášíme zadání challenge na měsíc červen. Další moc pěkné téma pro tebe nachystala Adéla. Připrav fotky a zapoj se, ať máš další stránku do svého alba hotovou!

pátek 2. června 2023

Challenge květen 2023 - hlasování

Hlasování do naší květnové challenge s krásným zadáním na téma NA NAROZENINOVÉ VLNĚ, kterou si pro nás připravila Alena je tady! 

čtvrtek 1. června 2023

Stránka podle sketche - scrap párty květen / ALENA

Ahoj všem, už máte svoji stránku podle mého sketche z minulého čtvrtka? Já vám dneska ukážu ten můj výsledek. Možná se vám na první pohled může zdát, že je to obtížné, ale je to opravdu jen zdání