pátek 11. října 2019

CARD KIT projekty / ADÉLA

Každý rok si říkám, že s výrobou vánočních přáníček začnu v půlce září nebo aspoň v říjnu. A pak mám co dělat, abych na začátku prosince něco slepila a včas odeslala. Ale letos to moje odkládání vyřešily šéfky a designérka Lucka za mě a pár vánočních kousků už mám v šuplíku a vy můžete taky!
 

Mezi výseky je pár „stuh“ s textem, ty mě zaujaly na první pohled, a tak jsem je hned vyzkoušela na mém oblíbeném rozvržení – tzn. přání s kulatým otvorem.
 
Na základ jsem si udělala jen skvrnu pomocí ecoline fixů a folie. K tomu flitry a během pěti minut hotovo.
 
Vyříznutý kruh jsem obkreslila tužkou, abych měla základ věnce pro další přání. Sada razítek je v aktuálním card kitu úžasná – má texty i drobné větvičky a květiny. Větvičky jsou sice jen dvě, ale na věnec to úplně stačí.
 
Už jen výsek podlepený pěnovou páskou a pár kamínků a je to. 
 
Když si pomyslím, že už mám všechno a další výsekové šablony opravdu nepotřebuju, tak holky naskladní něco nového a taaaak lákavého. Jako třeba zajíčky.
 
Jsou neskutečně roztomilí!
 
Další tři přání jsou v méně tradiční kombinaci šedé, trochu černé, bílé a růžové. Někdy se zaseknu a nevím, jak dál. Skládám si pak k sobě výseky a kartony a po chvíli se mi objeví kombinace, která mě osloví a inspiruje k dalšímu tvoření.
 
Dost jsem si oblíbila i „hromádky“ z kousků papíru, které vytvoří parádní prostorový efekt. Sem tam jsou zastrčené výseky větviček ze sady, kterou jsem taky vůbec nepotřebovala. 
 
Přidala jsem i trochu černé a mnohem více větví.
 
Bílý embos na vellumu nikdy nezklame, jen je to trochu složitější s následným lepením na přání. Tady jsem to vyřešila dalším pruhem šedého kartonu, kolem kterého jsem vellum ohnula a přilepila až na spodní straně.
 
Šití je krásný detail, který vaše přáníčka posune zase na trochu vyšší úroveň. Já jsem mnohdy lenoch a stroj se mi vytahovat nechce, ale tady to nešlo jinak. A zjistila jsem, že mi jeho příprava zabere skoro stejně času jako rozložení Spellbinderu.
 
Pár úžasných výseků, nit a jemná krása je na světě.
 
Celkem by mě zajímalo, kdy s vašimi vánočními přáníčky začínáte vy.
♡ 
Adéla

9 komentářů:

  1. to je zase úžasná inspirace. Já jsem už letos začala, abych spotřebovala nasyslené loňské zásoby a měla důvod si koupit letošní kolekce :)

    OdpovědětVymazat
  2. 1 slovo stačí. D. O. K. O. N. A. L. O. S. T. ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Adél, to je taková náááádhera! Zajíčky si taky šetřím na Vánoce, ale takto dokonalé je mít jistě nebudu ... poslední 2 přání jsou absolutní TOP! Wow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš je mít nejúžasnější! 😘 A šedorůžová je moje oblíbená kombinace, takže mám stejné favority 😁

      Vymazat
  4. Přesně, šedá a růžová top kombinace ❤️ krásné Ady, určitě udělají radost 🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover