pátek 8. listopadu 2019

Cardmaking - kvietky a pruhy / VALIKA

Ahojte,dnešný článok je výsledkom kombinácie viacerých faktorov. Hlavnú úlohu v ňom však hrajú dokonalé kvietkované vyrezávacie šablóny a farebné papiere.

V prvom rade som chcela použiť farebné papiere, ktoré sa mi začali hromadiť. Ak odoberáte card kit tak viete o čom asi hovorím. Anička vyberá tie najkrajšie farby a tieto papiere majú nádhernú štruktúru, ale aj tak mám problém ich použiť. Našla som však na instagrame dokonalú inšpiráciu. Nastrihať papiere na prúžky a vytvoriť si tak vlastný papier.
Využila som aj vnútorný kruh. Pri výrobe som myslela na moju kamarátku, ktorej ju plánujem poslať. Povzbudzujúce heslá som našla v týchtorazítkach.
 
Prvé dve som strihala od oka, ale tieto som odmerala presne. Presne 1 cm. Papiere sú z letného výletného card kitu. Tentokrát som už kruh nevysekala z farebného papiera, ale z bieleho. 
 
 
Prúžky vyzerajú dobre, aj len tak. Túto pohľadnicu si schovávam. Pánske pohľadnice sa vždy zídu. 
 
Prišli na rad aj zajačikovia. Tentokrát ako netradičná svadobná. Ten nadpis si nevšímajte - dlhý príbeh, musím ju prerobiť.
 
Čím dlhšie som sa hrala, tým viac ma tie kvietkované a vetvičkové šablóny bavili.
 
Napokon som upustila od pruhov a sústredila sa len na kvietky. Táto pohľadnica je presná kópia predlohy, ktorú Lucka vytvorila na balení. Bola som zvedavá ako bude vyzerať v skutočnosti. 
 
Veľmi som chcela vyskúšať kombináciu white on white. Napokon z toho vyšiel white on kraft. Predsa len trochu kontrastu mám rada.
 
Milujem, že tie šablóny pri vysekaní vytvárajú aj rôzne vtlačené (embosované) detaily. 
 
Celý čas som sa snažila vytvoriť pohľadnicu na zákazku pre Vilovu tetu. Obdivujem všetky, ktoré tvoria na zákazku. Pre mňa je to vždy trochu stres a záťaž. Zásadne sa mi nikdy nehodí jedna zo 100 pohľadníc, ktoré mám doma pripravené a vždy musím niečo nové vytvoriť :-) Opečiatkovala som aj zlatú obálku.
 
Jedno je však isté - pečiatky z dielne PA sa zídu vždy a všade.
 
Ďakujem, že ste sa dnes zastavili. Tvoreniu zdar.
Valika 

6 komentářů:

  1. Sú veľmi pekné, Vali ;) Pruhy sú super nápad nielen na nevyužité papiere, ale aj rôzne zbytky a odrezky. Asi ich prestanem vyhadzovať :-D A môj dnešný favorit je pánske prianie, ktoré mi príde maximálne dokonalé svojou jednoduchosťou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😁😁 Mirka len vyhadzuj 🤫 ďakujem krásne. Super si ma prekvapila tvojim výberom. Si veľmi milá 😍😍😍🌈❤️

      Vymazat
  2. Vali super, tento zavan jara jsem nutne potrebovala. Uz na me pomalu jdeta podzimni deprese a tvoje pranicka jsou tak krasne barevne, ze me hned zlepsili naladu👏👏👏😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JEEJ tak to sa tesim. som na tom podobne ♥ pomaha mi len pomyslenie na Vianoce :D diky moc za krasny koment ♥

      Vymazat
  3. Super využití barevných papírů a zbytků...a že jich doma mám celkem dost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky ♥ ved to - kto ich nema, vsak ? takto to ide jedna radost :-)))

      Vymazat

Pin It button on image hover