čtvrtek 21. listopadu 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Krásné ráno všem!

Pokud jste už začali s nasáváním vánoční atmosféry u krásných stránek, které nám ukázala Ivča minulýtýden, snad vás dneska moc nezklamu. Loňské Vánoce mám už totiž slepené, takže jsem z aktuálního nádherného My lifekitu vyzobkala ty ne tolik vánoční kartičky, no koukněte sami…
 
První stránka je teda absolutně nevánoční, říjnová. Na pomoc jsem si vzala ještě minulý podzimníkit a tak trochu jsem se snažila je nakombinovat. Důvodem k tomuto počinu byl Lucinky oranžový žgrojďáček z Ikea a taky první masový pokrm, který následně na oné parádě přistál.
 
V TNku z dovolené jsem používala na journaling tečkované kartičky. Osvědčilo se mi to, tak jsem to zkusila i tady v Plku, jen jsem je nepoužívala celé, ale zastřihla podle potřeby. Psací stroj teď bohužel nemám po ruce, takže jsem všechen text krásně naškrábala ručně. Krasopisec ze mě zřejmě nebude nikdy i přes všechnu snahu a několikeré poctivé vyplnění písanek. Zjistila jsem ale, že bez psacího stroje je to scrapování podstatně rychlejší, takže tohle tu hrůzu pěkně kompenzuje.
 
Nevím proč, ale nějak mi z loňského podzimního kitu utkvěla samolepka seslovy ,,sbíráme kaštany“. Možná proto, že jsem si stále připomínala, že jsme tuto podzimní radovánku loni zapomněli vyfotit. Letos se povedl o to krásnější úlovek, a to kaštan se srdíčkem, no uznejte, ten musel do albíčka. 
 
Jako úvodka mi posloužila říjnová kartička s kalendářem. Na této kartičce byla původně větvička s bobulkami, která se mi ale nehodila, takže jsem ji zakryla štítky a výsekem nějaké černé rostlinky. Po dlouhé době jsem se tu vyřádila se sešívačkou. A nevím, jak vám, ale mně z každého kitu nejrychleji mizí kartičky, na kterých jsou velké nápisy. Tady jsem jednu takovou vlastní vyrobila za pomoci samolepkového citátu od Sis. Další dvě stránky jsou z předminulého týdne. Se svým půlročním skluzem bych je nazvala téměř mega aktuální. 
 
První stránku jsem ladila více do růžové, kvůli outfitíčkům mých holčiček. Titulní shaker kartičku jsem udělala přesně tak, jak ji učila Annie na workshopu v Praze – tudíž vystřihnout okýnko, nalepit na acetát, oboustranka, nasypat flitry (tyto jsou z workshopového balíčku) a celé to přilepit na podkladovou, v mém případě bílou, kartičku. Ještě jsem přidala nápis z velké abecedy. 
 
Stejně jako na předchozí stránce, i tady jsem sáhla po citátu od Sis, tentokrát v podobě růžové kartičky. Je super, že nám tahle potetovaná mladá paní nachystala citáty nejen na kartičkách, ale i v samolepkové verzi třeba dodiáře, no mrkněte sami…
 
A journaling zase na tečkovanýchkartičkách.
 
Druhá stránka je hlavně o sobotním workshopu Papero Amo v Praze. Já osobně jsem si ho moc užila a doufám, že jste to měli stejně! Den na scrapování je prostě potřeba a zvlášť, když jste matka na mateřské, že?
 
Aha aha, hlásí se nám Praha a taky Dáda Patrasová, tahle písnička je u nás teď celkem populární a už začínají být patrné její následky. Hned vedle mám zvěčněnou naši PA rodinu – nebo alespoň tu část, která byla na workshopu přítomna. Pak taky nesmí chybět společná fotka a hvězdy pro hvězdy.
 
Ze spodní části stránky na vás konečně dýchne trocha té vánoční atmosféry a to díky krásné výzdobě v Olympii v Brně. A taky jsme trochu blbly v oddělení s bižuterií… 
 
Pomalu pomaloučku se nám blíží první advent a já se ptám, jste nachystané na December Daily? Už máte vybranou kolekci? Já sáhla po mé oblíbené značce Studio Forty, co vy?

6 komentářů:

  1. Peti krasne stránky.... a ta titulka se shakerem je úžasná 😍 wow a ty uz mas zpracováný i workshop?Ty jsi teda mega rychlá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivi 😘 ano, workshop sice mám, ale před ním mi v albu chybí několik týdnů 🙈🙈🙈 neboj 😅

      Vymazat
  2. Peti, tenhle kit je nadherny a vyuzilas ho perfektne. Libi se mi i vyuziti citatovych samolepek a karticek, krasne se ti tam hodi 😉 Ps:co je zgrojdacek? To slovo vubec neznam😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ❤️ nooo bryndák to je 😁 my tomu tak říkáme, když teď malá kvůli zoubků žgryndá 😂

      Vymazat

Pin It button on image hover