neděle 21. července 2013

Inspirace k challenge

Ještě několik dní zbývá do konce naší červencové challenge s tématem 4 elements. Nechte se inspirovat projekty od PAVLÍNY a LEI, a pošlete svůj výtvor do středeční půlnoci :)

PAVLÍNA


Přesně jsem věděla, kterou fotku budu chtít použít na zadání challenge: vzduch, oheň, země, voda. Je to taková náladovka, která vznikla náhodu, když Kája skočila hvězdicí do záběru oblohy na stromy a je v tom něco mystického. 


Tu fotku mám moc ráda a když jsem přemýšlala o čem vlastně je,
 zazněla mi v hlavě jedna písnička, a tak jsem ji použila v journalingu:

...velká a odvěká tajemství přírody, 
že jenom z člověka člověk se narodí,
že kořen s větvemi ve strom se spojuje,
krev našich nadějí vesmírem putuje... 


Pod fotkou je také jedna čtvrtka ze sady 6x6 Studio Calico Take Note,
 kolečka jsou vystříhaná zase z Memoir 6x6 sady Studio Calico. 


Podkladovou čtvrtku jsem barvila gessem, malovala a tupovala modrou a zelenou barvou a bíle embossovala s použitím peříčkových razítek Scrapperin. 


Korková písmenka, závorka a vellum s hvězdnou oblohou mi zbyla 
z našeho červencového Creative kitu. Stránku jsem dozdobila samolepícími kamínky
 - hvězdičkami a dřevěnými výseky. 


Povinné trojúhelníky mi na stránku nějak nepasovaly, tak jsem se z toho trochu vylhala tím, že jsem je umístila nenápadně na dolní okraj stránky a vepsala do nich rok vzniku fotky.  



LEA


Zadání červencové challenge se mi moc líbilo a hlavně se mi líbí Aniččina stránka v barvách země. Hnědá je prostě má oblíbená. A kdo by čekal, že i já vytvořím stránku v barvách země, tedy hnědé a zelené, tak je vedle :) Já jsem svoji stránku ladila do barvy vody. A proč? Je to jednoduché… léto je mé nejmilejší roční období a k létu voda patří. Navíc jsem zrovna měla doma fotky moře a pláže z Chorvatska, které jsem původně chtěla dát na stránky, které jsem vyráběla z červencového kitu. Jenže se mi nikam nehodily, tak jsem je využila teď. Jako předloha mi sloužil sketch, který jsem našla na Pinterestu.


Na základ jsem použila hladkou bílou čtvrtku, kterou jsem sem tam potřela modrým inkoustem Distress Stain, odstín Broken China. Stejný inkoust jsem použila i přes plastovou šablonu. Na stránku jsem různě narazítkovala mřížkové razítko ze sady od Artemio. Pak jsem potřebovala narazítkovat velký kruh. Pořád jsem nemohla najít nic vhodného, tak jsem zamířila do kuchyně a použila pokličku :). Pod fotky jsem použila zbytek světle modré čtvrtky od Studio Calico, která mi zbyla z červencového kitu. Na tu jsem kancelářským koníkem (v mém případě krokodýlem) přicvakla bílošedý kroucený provázek od Garn & Mehr a přilepila zbytek černé čtvrtky s bordurovou raznicí.



Pak už jsem různě zdobila… Do rohu jedné fotky jsem přilepila samolepicí vršek se sluníčkem od Basic Grey ze sady Knee Higs. Dále jsem použila razítka hvězdiček, které jsem natiskla na černou čtvrtku, zapekla bílý embossovací prášek a vystřihla nebo jen tak černým inkoustem natiskla na stránku. Stejně tak jsem použila i kaňky a kruhy ze sady razítek od Aladine. Kartonové šipky a ptáčci jsou chipboards, které jsem obarvila šedou akrylovou barvou.



Jako poslední jsem na černou čtvrtku narýsovala a vystřihla vlaječky, na které jsem natiskla písmenka a zapekla bílý embossovací prášek. Kontury jsem nakreslila bílým gelovým perem. Pod každou vlaječku jsem vystřihla ještě jednu o malinko větší z vellumu. Pod vlaječky jsem přilepila kousek kroucené bílo šedé šňůrky Garn & Mehr a ozdobila šedými puntíkatými svorkami.Celou stránku jsem nakonec dozdobila modrými enamelkami , modrými svorkami  a jednou šedou svorkou.


Těšíme se na vaše projekty podle našeho zadání!

2 komentáře:

Pin It button on image hover