čtvrtek 14. listopadu 2013

Guest designer / Jessica Lohof

I v listopadu Vám nabídneme další díl našeho blogového seriálu "Guest designers 2013" A dnes nepůjdeme daleko - našeho dnešního hosta jsme si ulovili hned u našich německých sousedů. Představí se nám totiž skvělá JESSICA LOHOF - seznamte se :)

JESSICA LOHOF


Ahoj, jmenuji se Jessica Lohof, miluju všechno kreativní a svůj každodenní život jsem si začala pomocí scrapbookingu dokumentovat v roce 2011. Žiji v malém městečku uprostřed Německa. Když zrovna nedělám velký nepořádek na mém pracovním stole, ráda se zdokonaluji v pořizování fotografií a ráda trávím spoustu času s rodinou a přáteli. V současné době jsem designerem pro Gossamer Blue, Color Hills a Color Conspiracy. O svou lásku ke scrapbookingu se dělím na mém blogu Talk About Priceless, Instagramu, Facebooku a Pinterestu. 

Hello my name is Jessica Lohof and I love all things creative and started to document daily life stories with scrapbooking in 2011. I'm a German girl living in a small town in the middle of the country. If I'm is not making a huge mess on my crafting table, I enjoy improving my skills in taking pictures and spending quality time with friends and family. I'm is currently proud to design for Gossamer Blue, Color Hills and Color Conspiracy. I also share my love for scrapbooking on my blog Talk About Priceless (http://talkaboutpriceless.blogspot.de) and through Instagram (http://followgram.me/talkaboutpriceless), Facebook (https://www.facebook.com/talkaboutpriceless) and Pinterest (http://www.pinterest.com/jessicalohof/)


PROJEKT PRO PAPERO AMO





OTÁZKY PRO JESSICU

1. KDE NACHÁZÍŠ INSPIRACI K TVOŘENÍ? 
Upřímně - skoro všude. V hudbě (ta je skvělá pro nadpisy), v časopisech, reklamách (někdy mívají zajímavé layouty), na vycházce, v materiálech, fotkách, na Pinterestu...

1. Where do you find inspiration?
Honestly almost everywhere. In music (great for titles), magazines or advertising (the layouts are often interesting), on walks, by the products itself, by taking pictures, on Pinterest...

organizace stužek u Jessiky

2. JAK VYPADÁ TVŮJ KREATIVNÍ PROCES?
Většinou začínám tím, že si připravím spoustu různého materiálu, který k sobě ladí. Právě teď mi vyhovuje soustředit se pouze na jednoho výrobce, protože to usnadňuje tvoření. Pak si udělám pořádný nepořádek na zemi :) Miluju být obklopená všemi těmi věcmi a hlavně je důležité, abych je všechny viděla. Moc neplánuju, někdy mám nějakou představu v hlavě, ale většinu času prostě začnu vrstvit a začínám s ozdobami. Šálek kávy je u toho ale vždycky :)

2. How does your creative process look like?
Most of the time I start with putting out a lot of matching supplies, at the moment I like to focus on one manufacturer, as that‘s easier for me to keep things sorted. Then I do a huge mess on my floor :) I love to be surrounded by everything and see all the stuff. I don‘t plan that much, sometimes I have an imagination in mind, but most of the time I just start layering things, mostly starting with embellishments. A cup of coffee is always involved :)


organizace výseků

3. VE KTEROU DENNÍ DOBU SE TI NEJLÉPE PRACUJE?
Ráda scrapuji na denním světle, ale samozřejmě to není vždy možné. Takže ráno o víkendu je super, ale pozdní odpoledne taky není k zahození :)

3. What hour of the day is the best for creating?
I love to scrapbook with natural light, but for sure it‘s not always possible. So morning on the weekend is great, but late afternoon works good too.

4. MÁŠ NĚJAKOU OBLÍBENOU TECHNIKU?
To se mění, ráda si třeba dělám vlastní ozdoby a ráda zkouším nové věci, ale co dělám skoro na každém projektu je vrstvení :) Čtvrtky, ozdoby, razítka... Chci vytvářet zajímavý a nadýchaný vzhled.

4. What is your favourite technique?
That varies a bit from time to time, I often love to do my own embellishments for example and I like to try out new things, but what I do on almost every project is to layer :) Paper, embellishments, stamps.. To create an interesting and fluffy look.


organizace liquid pearls

5. MÁŠ NĚJAKÝ TIP NA USPOŘÁDÁNÍ SCRAPBOOKOVÝCH POMŮCEK A PRACOVNY? 
O organizaci pomůcek a materiálů přemýšlím celkem často, hlavně kvůli mému limitovanému prostoru. Připadá mi těžké dostat se do kreativní nálady když musím pořád hledat něco co nutně potřebuju. Mám ráda jednoduchá řešení a zároveň potřebuju na všechno vidět. Takže mám hodně materiálů v otevřených krabicích (jako třeba moje ozdoby, která mám rozdělené podle témat), nebo ve skleničkách (moje pera, nůžky a další nástroje). Udělala jsem si třeba speciální úložné místo pro mé vyřezávací šablony, výseky a samolepky, šňůrky a liquid pearls. 

5. Do you have any tips on how to store the craft supplies, and tips about creative spaces in genereal?
I think about storage ideas kinda regularly, especially as my space is limited and I find it hard to get creative when I have to start with searching for something I absolutely need. I like easy solutions that also make me able to see everything. So I have a lot things stored in open boxes (like many of my embellishments, sorted by themes) or glasses (a lot of my pens, scissors and other tools). I also did special storages for my dies, die-cuts & sticker, twine and liquid pearls so far.


organizace vyřezávacích šablon

6. TOP 3 PRODUKTY, KTERÉ POUŽÍVÁŠ NEJVÍCE?
Nemůžu skoro nikdy vynechat flitry, šňůrky a barvy (vodové barvy nebo barvy ve spreji na cákance), to mi vyhovuje a přidá to pěkné detaily. 

6. Top 3 Products you use the most and why?
I can hardly keep my hands of sequins, thread and paint (watercolor or spray paint most oft the time to add splashes), that always seems to fit for me and adds nice little details.

Děkujeme Jessice za krásnou inspiraci, a za její skvělé organizační tipy :)


Thank you Jessica for guest designing for us and especially for your inspirational work and organizational tips!

3 komentáře:

  1. Krásné ukázky organizace scrapbookingu. Celý článek je inspirativní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za nahlédnutí pod pokličku tvoření, ráda se nechám inspirovat organizací pomůcek a materiálu.

    OdpovědětVymazat
  3. Super, děkuji za článek. Ráda pročítám a pak brouzdám u hostů na blogu :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover