pondělí 5. září 2016

Kolekce Léto a Dovolená / LEA

Se svolením šéfky Aničky jsem dnes rubriku CO JE NOVÉHO pojala trochu jinak :-). Proč bych hledala novinky ve světě, když naše milované Papero amo má své naprosto dokonalé sady LÉTO a DOVOLENÁ. A i když léto bohužel pomalinku končí, tak většina z nás bude letní zážitky zpracovávat na podzim. Takže času spousta a pokud tyto sady ještě nemáte, rychle si je pořiďte :-).

Já mám samozřejmě obě sady kompletní a dnes se zaměříme na dovolenkovou kolekci. Chtěla bych vám ukázat, že nemusíte jezdit na dovolenou k moři ani vlastně nikam jinam :-), abyste ji mohly použít ve svých albech. Já jsem sadu využila na můj dovolenkový týden, který jsem trávila spíše doma, ale přeci jenom na dvou výletech jsem byla. Dost řečí, pojďme rovnou na ukázky...





Využila jsem i skvělou novou sadu razítek, kterou prostě taky musíte mít! Já jsem si kvůli ní přikoupila i nové žehličky  :-).






Dovolenkovou sadu jsem doplnila i další novinkou Papero amo - sadou chipboardů JSI VÍTĚZ. Ty jsem naembossovala zlatým práškem.






Druhý můj výlet byla návštěva sídla Papero amo v Uhreském Hradišti. Tam jsme společně s Dankou balily kartičky z letní sady.



A nakonec jsem si do jedné kartičky řízla! Poslední dobou to dělám stále častěji, ale tady se to přímo nabízelo :-)


Jak jste tyto skvělé sady použily vy? Pochlubte se nám na Pinterestu nebo Facebooku. Těšíme se!

1 komentář:

  1. Krása, krása ... prvá stránka-ukážka sa mi páči úplne najviac ale všetko je parádne 👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover