pátek 23. září 2016

Papír v rámečku / LUCIA

Určite sa vám už stalo, že niekorý scrapbookový papier alebo project life kartička boli také krásne, že ste si ich šetrili a nechceli ste ich použiť, lebo by ich bola „škoda“ ... a tak sú možno ešte niektoré stále nepoužité. Mne sa to stáva a doteraz ležali medzi papiermi nedotknutý tmavomodrý papier so súhvezdiami a ružový s bodkami zo striebornej fólie (nepamätám si značky...). Aj zopár PL kartičiek od Family Portraits sú pre mňa topky – najmä tie vianočné, úplne najjednoduchšie, aké len môžu byť.

V jednom čísle časopisu Tvorivé Bývanie som minule videla článok o tom, ako si zarámovať tapety alebo dokonca látku – vyzeralo to skvele, lebo tie vzory boli krásne jemné – a tak som spojila tento nápad so scrapbookom a už mi viac nebolo ľúto použiť tie krásne papiere : D

Rámy som kúpila v Tescu, malý rám mal rozmer veľkej PL kartičky, takže tam vošla presne. A4 veľké rámy – tam som z 12x12 stránky vystrihla A4 a použila paspartu, ktorá už bola pri ráme.




Zarámovaný vzorovaný scrapbookový papier môže byť krásnym doplnkom k ďalším rámom s fotkami alebo citátmi. Zatiaľ sú tie moje len pripravené v rámoch, ale čoskoro im hádam nájdem miesto v mojom novom bytíku : )



3 komentáře:

  1. Úžasný nápad. Už viem, čím si ozdobím nový pracovný kútik, keď ho raz konečne budem mať ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, super inspirace! Musim vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover