čtvrtek 11. května 2017

CARD KIT projekty

VALIKA
Prajem vám všetkým krásny deň,
pokračujeme v inšpirácii z aktuálneho CARD KITU a ja som sa rozhodla pre netradičné riešenie.
 
V prvom rade sa musím priznať. Anička s Luckou si ma pozvali na externé konzultácie a vedela som aký kit aj kolekcia nás čaká. Na workshope som preto neodolala a kúpila si aj papierové výseky. To všetko len pre vás, aby som vám ukázala ako dobre im to spolu pasuje s papiermi z kitu :)
Moje papiere boli dosť tmavé, ale využila som ich ako tapety alebo ako stôl. Snažila som sa o vytvorenie ilúzie domova. V sade však nájdete veľa krásnych kytíc, kvietkov a pod. 
Prvá je pre milovníčky orchideí, napr. pre moju mamku :) 

 
Na všetkých pohľadniciach som využila veľa 3D efektu. Niečo je lepené priamo na papier, niečo klasickou 3D penovou obojstrannou páskou, ale na poslednej vrstve som využila až 3mm penovú pásku. Lupene kvietkov som ozvláštnila Clear Wink of Stella
Na druhej sa mi najviac páčil ten nadpis ... Proste super pre niekoho kto si rád užíva život aj so všetkými chuťami a vôňami :) 


Na tejto som zvýraznila viacero detailov. Napr. visačka sa trbliece vďaka glitrom, ale aj Glossy Accent rovnako ako aj stred kvetov 

Posledná je pre chatára alebo chatárku. Vytvorila som totiž poličku ... vlastne celú stenu :)
 
Žlté kvietky sa ligocú vďaka Stardust Gelly Roll Pen
 
Súčasťou balenia ozdôb sú aj 2 krásne visačky, ktoré budú súčasťou týchto pohľadníc. 

 
Aby tej tretej nebolo ľúto, tak aj jej som jednu vytvorila :) 

 
Dúfam, že aj vám sa s týmto card kitom tvorilo tak dobre ako mne

ALENA
Nejsem taková královna přáníček jako naše Vali, vlastně jsem se přistihla, že mám určitý styl a toho se zuby nehty držím. Asi v hlavě nemám buňky na to vymýšlet kompozice a na nějaké techniky zase nemám pomůcky. Tudíž i druhá várka přáníček z našeho Card kitu je "ta moje klasika". Přesto doufám, že se vám bude líbit a někoho inspiruje.

Tentokrát je to především o kartonových výsecích a razítkách. Nějaký postup nemá smysl rozepisovat, neb při pohledu na přání je vše jasné. Jen bych se pozastavila u černobílého kytičkového výseku - když jsem ho uviděla, bylo jasné, že z něj bude "jen" visačka. Proto dnes pouze čtyři přání. A co krásného jste vytvořili vy? Pochlubte se. Nově můžete své CARD KIT projekty nahrávat do facebookové skupiny a jedna šťastná vylosovaná vyhraje.





1 komentář:

  1. Mate to obidve krasne zladene. A Vali, za mna 3D uplne vsade 👍😉❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover