sobota 27. ledna 2018

DESIGN TEAM CHALLENGE

Zbrusu nová rubrika na našem blogu. Design team challenge. To aby vám ty naše projekty nezevšedněly a zároveň my abychom se nenudily a neupadly do letargie. Doufáme, že se vám bude líbit a bude pro vás inspirací, jako pro nás potěšením. 
A o čem to bude? Ten, na kterého přijde řada, musí vymyslet téma/podmínky, které budou plnit ostatní členky týmu. Projektem může být cokoliv. Od přání až po album. Dobrovolnosti se meze nekladou. 

ALENA

První řada padla na mě a protože jsem nechtěla být hned ze začatku drsná, zvolila jsem celkem jednoduché aktuální téma: nový rok, úvodka nebo start. Myslím, že i vás zajímá, jak jsme některé z nás pojaly nový rok v albu.


Tady je už můj layout. Poprvé jsem ho udělala na velkou stránku. A poprvé je zatím bez fotek. Nevím, zda to tak zůstane, ale možná během roku vytisknu z každého měsíce TOP fotku a ta bude nad názvem daného měsíce. Možná budu pokračovat v kreslení a jen něco ke každému měsíci nakreslím. A nebo stránka zůstane, tak jak je. Čas ukáže. 



A nyní už projekty zúčastněných holek, kterým moc děkuji, že mě v tom nenechaly samotnou.

IVA

DT challenge .... nová rubrika, kterou pro vás holky vymyslely, je tu. Když jsem ještě nebyla v tomhle úžasným teamu, tak mě challenge vždycky bavila. Byla to výzva zase dělat stránky trošku jinak, než jsem byla zvyklá a přidalo to mému albu na pestrosti. Proto jsem byla ráda, že se vymyslelo zrovna tohle téma a já mohu v těchto výzvách pokračovat.
Alča k nám byla opravdu shovívavá. Jo, to je v pohodě ... album z minulého roku mám hotové, tak nastal čas na úvodku k tomu letošnímu. Letos jsem vytvořila bezkapsovou velkou stránku, kde jsem použila naši společnou rodinnou fotku a hlavně lednový Page kit. Snad vás tato nová rubrika bude bavit a já se těším na vaše úvodní stránky. 
JANA B.
Jsem teď trochu mimo a nestíhám sledovat. Takže na DT challenge jsem koukala jak, no ano, jako to zvířátko na nové vrata. Ale podmínka mi hrála do karet a ačkoliv album 2017 ZDALEKA nemám hotové, představa hotové titulní stránky 2018 mě lákala velice. Jedinou překážkou byla hromadná rodinná fotka, nápad provedení už by byl. Nahnala jsem tedy rodinu před samospoušť. Při lepení jsem bohužel zjistila, že se tahle "příjemná" seance bude muset zopakovat. Je třeba se kompozičně lépe napasovat do okna ... jestli nevíte, o čem mluvím, tak výsledná stránka jistě napoví.

K ruce jsem vzala materiál z prosincového Page kitu (ještě stále jedu na vánoční vlně). Největším oříškem bylo samozřejmě zmiňované okénko - dělala jsem asi TŘI šablony, než jsem se trefila. Stromek po levé straně je překreslenou zvětšeninou stromku z kolekce. Nápis je vyveden abecedou od Pinkfresh studio, kterou jsem si moc oblíbila, číslice jsem našla v dávných zásobách. Všechno je pro zajímavější efekt podlepené 3D čtverečky.
 



POJĎ DO TOHO S NÁMI!

Stačí vytvořit stránku podle zadáni: Nový rok, úvodka nebo start.
Zveřejni stránku v naší FB skupině 
zúčastni se losování o poukaz na nákup na Papero amo.

2 komentáře:

  1. Je! Je! Je! Liftnu asi vsechny 😊
    ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Ali Já čučííím, no to je paráda, krásné písmo. Tento rok chci taky úvodku bez fotky a kdyby mě nezkolila děsná rýma, tak bych to i bývala stihla:-) Ivi a Jani máte to jako obvykle suprové,juj!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover