pátek 21. února 2020

PAGE KIT projekty / IVA

Krásný den holky,
Sice už je týden po Valentýnu, ale já mám pro vás taky jedno zamilované minialbum. Když jsme se s manželem seznámili, tak jsme oba s úlevou zjistili, že ani jeden Valentýn nijak neprožíváme a domluvili jsme se, že ho ani nadále slavit nebudeme. Jenomže u nás to nikdy není úplně tak jednoduchý :-D. Když mi poslední dva roky přinesl nemalý dárek k Valentýnu a já jsem to pokaždé zazdila, tak letos jsem si řekla, že ho trošku překvapím. Vymyslela jsme si, že bych mu mohla vyrobit nějaké minialbum, protože on ode mě ještě nikdy nic papírového nedostal!
 
Chtěla jsme, aby mělo minialbum tvar srdce a matně jsem si vybavovala, že Paige nějaké takové skládané vyráběla. Mrkla jsme do obchodu Silhouette a mustr k albu si zakoupila. Celé jsem to vyřezala na plotru, protože se mi nad tím nechtělo přemýšlet a rozměřovat. Ale není to nic složitého.
 


Na výrobu jsem si vzala k ruce únorový kit a také pár papírů od Crate paper z kolekce La la love, které byly součástí Card kituúnor/březen 2019 a také Page kit z února 2019, ten sice už není v nabídce, ale holky krásně rozdělily valentýnský materiál a najdete ho zvlášť tady.


Jelikož je celé album takové boubelaté, musela jsme nějak vymyslet zavírání, protože samo se otevíralo. Tak jsem jen na zadní stranu Crop-A-dile kleštema procvakla dírku, opatřila průchodkou a provlékla provázky.

Album je slepené ze tří částí, které se k sobě přilepí a pak se poskládá do tvaru srdce. Princip je velmi podobný jako u alba, které jsme vyráběly s Pavlínou na workshopu minulý podzim.



Duhy a jednorožce jsme pro tentokrát odložila stranou a spíš jsme zdobila srdíčky. A ty rámečky se Lucce vážně moc povedly.



Vytáhla jsem i pár vyřezávacích šablon a párkrát otočila klikou. Při lepení ozdob na místa, kde se papír ohýbá se musí myslet na to, že se musí lepit jen na jednu stranu, nebo se musí rozříznout.
 



Samozřejmě jsme chtěla do alba propašovat i nějaké schovávačky, tak jsem si tam vlepila i čtvercovou skládačku, něco jako základ pro exploding box.


Na poslední kosočtverec jsem nalepila obálku a do ní vložila malinké přání pro našeho taťku. Musím se přiznat, že jsme původně minialbum vyráběla spíš kvůli sobě, abych něco pěkného vyrobila na Valentýna, když se všude hemžilo tolik inspirace. Jenomže jsem byla opravdu překvapená, že z něj měl náš taťka velikou radost a při prohlížení jsem zahlídla i malinké dojetí!
 
Přeji krásný víkend a NEZAPOMEŇTE!!!!, že v sobotu mají holky dveře jejich papírového království otevřené a můžete je přijít pozdravit, pokecat, pokochat se tou krásou a třeba i něco nakoupit.
 
Tvoření zdar
Iva

7 komentářů:

  1. Ivi toto je brutál 🤩🤩🤩 krása ❤️❤️ nádherné si to vymyslela 🎉🎉🎉

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ženy, vy nám nakládáte😀🤗 To jsou tak nádherné nápady, co vy z toho nádherného papíru dokážete vytvořit? Toto srdíčko je kouzelné a hodí se na každou příležitost. Myslím, že by se mi také hodilo vytvořit pro maminku k 80.narozeninám🤔 Nebyla by někde nápověda či míry na základ? Předem Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko mrkni na https://youtu.be/MXkDi8VEIDs tady je vidět,jak to vypadá ty vnitřní listy. Taky myslím,ze to nemusí být jen na Valentýna.Dekuji moc

      Vymazat
  3. Ju, Ivi, to je ale paradni albicko. Úžasný napad jako drobny darek do kabelky pro maminku ☺️

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi to je nádherné, ukládám a musím někdy vyzkoušet ♥️ a je super pocit, když to ti naši chlapi ocení že 🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover