čtvrtek 21. května 2020

Stránky z kitu TO JSEM JÁ / IVA


Aktuální kit je opět jedna velká nádhera a dnes vám také já ukážu, co jsem si z něj prozatím stihla nalepit.



Jedna kapsová a jedna velká stránka už je moje klasika, které se poctivě držím.



Nejvíc mě zaujala kartička s nápisem do kruhu, proto obsadila čestné místo té titulní. Dovnitř textu jsme si vyřezala kruhovou fotku a aby těch kruhů nebylo málo, sáhla jsem po papírových výsecích. K očíslování týdne jsem mi posloužila větší šedá abeceda.


Tentokrát nás holky nešetřily a k velké abecedě je v kitu i malá šedá.


Dvě menší růžové kartičky jsme chtěla trochu zjemnit vellumovou kartičkou, kterou jim si rozřízla diagonálně a každou část nalepila na obě kartičky…..no na fotce to ani není vidět :-D Při zdobení kartiček jsme používala hlavně ty kruhové výseky.


V kitových výsecích vévodí dva velké nápisy “To jsme já” a “To jsme my”, které mě zaujaly hned na první pohled. No je vidět, že se líbí všem holkám z DT, protože jsme ho na svých stránkách použily všechny :-D
Právě tento nápis i rozhodl, který týden si nalepím. Vzpomněla jsme si, že jsem nám vyfotila po dlouhé době rodinnou selfie, a přesně tato fotka se dokonale hodila.


Na velkou stránku jsem použila i šedý papír od Heidi Swapp z kolekce HONEY & SPICE, který byl v únorovém kitu Na konci duhy. Mimo to jsem vytáhla i výsek duhy a nápis “moje”. Růžový papír je od Pebbles.
Jednotlivé fotky jsme podložila pár kartičkami. Ta s tou definicí radosti přesně vystihuje stav holek při skákání v kalužích :-D




Květinový výsek jsem tam prostě taky musela nalepit, je nádherný a ten větší si chrchním na “potom”, tak doufám, že najdu vhodnou příležitost.

Krásný den a nezapomeňte, že je dnes čtvrteční scrapovací večírek :-D Snad se potkáme.
Tvoření zdar.

Iva

1 komentář:

  1. Ivi, krasna barevna zaplava! Vidim ze citat do kruhu vas bavi, tak ja zas na priste neco vymyslim ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover