pátek 20. června 2014

DIY minialbum

Spíše než pravý DIY návod máme dnes v plánu malou inspiraci od PAVLÍNY - podívejte se na její "fotkář" a zkuste si vytvořit něco podobného!

INSPIRACE - kouzlo malého formátu

Nedávno jsem dostala "zadání" pořídit nějakou novou pěknou rodinnou fotku na stůl do kanceláře. Prošla jsem fotky a zjistila jsem, že na těch nejhezčích samozřejmě nejsme nikdy všichni pohromadě. Tak jsem si vymyslela věc, které teď u nás říkáme "fotkář" - odvozeno od slova kalendář, jehož recyklací částečně vzniká. Podle nálady si pak otáčíte tu pravou fotku pro tu správnou náladu. Do kanceláře budou zvlášť vhodné strany s journalingem "keep calm (zachovej klid)" nebo "be brave (buď statečný)" :)




Fotkář je vlastně jen kartonový základ stolního kalendáře zaříznutý na o něco větší rozměr, než jsou fotky 10 x 15 cm. Kovové kroužky drží pohromadě se základem patřičný počet oboustranných kartonů. Na malém formátu není nijak velký prostor pro tvoření, takže si vystačíte s hromádkou drobných ozdob: kamínků, enamelek, washipásek, samolepek, písmenek, chipboards atd. Podrobnější návod asi potřebovat nebudete. Je to snadné a úspěch jistý. Náš fotkář do kanceláře nikdy nedorazil ...prý je ho tam škoda, tak ho máme na očích v knihovně :)


2 komentáře:

  1. Dokonalé !!!!!!!

    Výborný nápad, naprosto zjednodušenou variantu máme doma ve stojánku z Ikea - jsou to kapsy na fotky navlečené na stejném stojánku. Ale budu ho muset vytunit aby byl taky tak krásný :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. screbla, ten mám taky, ale taky není tak dokonalý :-(
      Danas

      Vymazat

Pin It button on image hover