čtvrtek 11. září 2014

MIXED MEDIA workshopy v Praze!


--- událost roku ---
KASIA KRZYMIŃSKA - CZEKOCZYNA
PRAHA 25. října 2014


Kasia je známá mixed media umělkyně z Polska, která se nedávno stala oficiální lektorkou firmy PRIMA MARKETING a také navrhla nejnovější šablony pro společnost CRAFTERS WORKSHOP.

Máme velikou radost z toho, že Vám můžeme nabídnou dva jedinečné workshopy s Kasiou a jejím uměním - poprvé v České republice. Přijďte a užijte si její krásně barevné kurzy jako první, a naučte se, jak být kreativní!



ZÁKLADNÍ INFORMACE 

KDY: 25. října 2014

KDE: Učebna KORÁLKY.cz, Milady Horákové 58, Praha 7

CO JE V CENĚ:  ČTYŘapůlHODINOVÝ kurz, ve které se Vám Kasia bude naplno věnovat, bohatý balíček materiálů, a drobné občerstvení. Kurzy budou tlumočené do českého jazyka a k dispozici bude obchod s materiály Papero amo. Účastnice kurzu budou mít možnost výhodně nakoupit s 10% slevou. Členky klubu PA navíc dostanou na místě DÁREK :) Na workshopy se nevztahuje klubová sleva (po odeslání objednávky se cena upraví na plnou )

CHCI SE PŘIDAT: Svá místa si rezervujte ZDE. Při rezervaci platíte polovinu ceny workshopu, doplatek až na místě.

COLOR DIVING
layout workshop

Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli používáte správné barevné kombinace? Cítili jste se někdy limitovaní všemi těmi barvami, které nevíte jak správně kombinovat? Pokud jste odpověděli ANO, tady je moje nabídka: ukážu Vám krásný a laskavý svět barev. Začneme s několika cvičeními, které Vám pomůžou pochopit základní pravidla kombinování barev. Pak se přesuneme na tvoření layoutu (stránky), který bude plný sytých barev a úžasných textur. Vaše stránka rozkvete nádhernými květy a ozdobami. Zkusíme si i doodling a přidáme i Váš osobní rukopis pomocí mých šablon od Crafter´s Workshop. Po této kreativní cestě si uvědomíte, že kombinování barev je mnohem jednodušší, než jste si mysleli. 

Budeme používat produkty od Prima Marketing a šablony od Crafter´s workshop.

Doba trvání workshopu - 4.5 hodiny
Kdy - 10.00 - 14.30 
Cena - 1499 Kč / 54 EUR
AKČNÍ CENA tohoto kurzu i zakoupení obou workshopů - 1 349 Kč / 49 EUR





MAKE IT YOUR WAY 
layout workshop


Pojďme se bavit s maskami a šablonami. Pojďme se ušpinit s barvami a spreji. Pojďme zapomenout na náš každodenní život. Tohle je čas jen pro Vás a Vaši kreativní duši. Tohle je kurz, který je podle mého názoru podstatou scrapbookingu v kombinaci s mixed media technikami. 

V průběhu workshopu si vytvoříte pořádně barevný a neuhlazený layout s mnoha vrstvami a razítkováním. Začneme na bílém podkladu a budete pracovat na Vašem vlastním texturovaném pozadí s použitím modelovací pasty, gelového media a dalších materiálů. Podělím se s Vámi o své triky a ukážu Vám jak pracovat na kompozici a jak dobře nakombinovat barvy. Nebudeme používat žádné vzorované papíry, jen bílou čtvrtku a recyklované kousky novin, obálek, látek a pod.

Všechno co potřebujete, je popadnout štětec a nasednout na kreativní vlnu.

Doba trvání workshopu - 4.5 hodiny
Kdy - 15.00 - 19.30 
Cena - 1 499 Kč / 54 EUR 
AKČNÍ CENA tohoto kurzu i zakoupení obou workshopů - 1 349 Kč / 49 EUR



Navštivte Kasiin blog pro více inspirace a ukázek její tvorby :)
Těšíme se na Vás!

4 komentáře:

  1. Prosím, neporadíte nějaké ubytování v okolí? Do Zlína se dostat po 20. hodině je prakticky nemožné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavli, blízko je třeba hotel Belvedere (http://www.hotelbelvedereprague.cz/) - nebo se dobře hledá na serveru booking.cz. Workshop se koná na Praze 6, a výběr je velký v různých cenových relacích. Kdyby sis nevěděla rady, napiš na atelier@paperoamo.cz a rádi ti pomůžeme! A-

      Vymazat
  2. A mohla bych se zeptat na možnosti parkování, pokud bych přijela autem? Sice jsem v Praze ještě nikdy neřídila a mám z toho husí kůži, ale aspoň budu doma dřív...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, s tím parkováním tam na Praze 6 je to trochu komplikovanější - jsou tam zóny, ale kde se dá parkovat, tak to je u technického muzea (je to pěšky od té Milady Horákové tak 6-7 minut). Tam je to na hodiny a můžeš tam parkovat.

      Vymazat

Pin It button on image hover