čtvrtek 16. dubna 2015

SCRAPBOOKING day

PHOTO OVERLAYS
Olga

Vrstvím…časopisy, noviny, knihy, papíry, pomůcky, …vrstvím pořád a nemůžu se toho zbavit. Jednou za čas vše roztřídím a uklidím, ale velice brzy zase narůstá vrstva…

Vrstvím ráda i při tvoření, vrstvím papíry, barvy, komponenty, textury…vytváření koláží či asambláží je jednou z nejčastějších technik, které ráda používám. Některé produkty je obzvlášť radost vrstvit. Patří mezi ně fotofiltry, Photo Overlays.

Jsou průsvitné i průhledné, se zdobenými okraji a nápisy i bez, menší i větší motivy, které doplní aktuální fotografii i kartičku, ať už na scrapbookové stránce nebo v PL.


Na stránkách je používám docela často a tak jsem připravila na ukázku další, kam se báječně fotofiltry hodily. K opravdu starým fotografiím většinou nemáme negativy a tak se někdy rozmýšlíme, zda fotku použijeme. Já to většinou řeším tím, že si fotky přefotím a pak ještě upravím v nějakém programu, protože přeci jen se některé detaily ztratí. Často přidám i nějaký filtr a tak další vrstvení pomocí Photo Overlays ještě umocní vzhled letitých obrázků. Na světlý podklad jsem si zkusmo rozmístila jednotlivé prvky.


Nejprve jsem nalepila papíry ILS ze staršího kitu Creative klubu a pak už začalo vrstvení filtrů a rámečků. Lepím pomocí oboustranné pásky v místech, která jsou zdobená, případně tam, kde je tmavší podklad. Určitě by se dal použít i Glossy Accents.




Zachovala jsem i styl zdobících drobných prvků, vybrala jsem transparentní motýlky a hvězdičky. A protože na největším filtru jsou puntíky, zopakovala jsem je  zatřením přes šablonu ve dvou distress odstínech.

A pár detailů na závěr:





A jaké jsou vaše oblíbené produkty z Papero amo?

6 komentářů:

  1. Obdivuji to vrstvení a něhu...moc krásná stránka.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné vrstvení a nádherná stránka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to moc krásné. Já snad přijdu na chuť i těm anglickým napisům :-)

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné :-) avšak zodpovedať takú ťažkú otázku a vybrať len jeden produkt si ani netrúfam ... jedine ak by bola možná odpoveď: úplne všetko :-D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover