pátek 19. června 2015

DIY teenage album

TEENAGE ALBUM
Denisa

Hromadí se Vám zbytky papírů či takové, které nejsou zrovna Váš šálek kávy? Jsou sice krásné, ale nehodí se k Vašemu stylu? Určitě by byla škoda je nechat jen tak ležet. Někdy je dobré vyjet ze zajetých kolejí a zkusit  něco, co zcela vybočuje z Vaší dosavadní tvorby a co by od Vás rozhodně nikdo nečekal.

Já dnes více méně na chvíli opustila mé oblíbené mixed media a vytvořila jsem teenage album z materiálů, po kterých sahám opravdu zcela výjimečně.


Využila jsem techniku vrstvení různých tvarů, vzorů a barev, které jdou tak nějak dohromady a celkově lahodí oku. Jako základ jsem tentokráte použila výraznou a moderní ala graffiti fotku. Podřídila jsem jí výběr čtvrtek, barev i ozdob a celkový styl alba. Čili žádná romantika.


Potřebovat budeme fotku, lepidlo, nůžky, zbytek chipboardového podkladu, embosovací prášky, eyeletky, šňůrku, washi pásku a pár střídmých ozdob. Vystřihneme si všelijaké tvary a lepíme, lepíme. Jelikož budeme hodně vrstvit je dobré určité tvary podlepit kartonem a prostorově je tak vyvýšit. Nic zvláštního na tom není. Tady je pár fotek, jak vznikala titulka a na závěr pár detailů.




 A co Vy? Zkoušíte rádi nové věci? Jděte do toho, nebudete litovat:). Aspoň se dozvíte, kudy cesta nevede a nebo objevíte zbrusu novou závislost či vybrousíte Váš jedinečný styl.

2 komentáře:

  1. mam rada vyzvy a takove vyboceni ze zajetych koleji je poradna vyzva!! krasne jsi to udelala, Deni!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover