sobota 20. června 2015

PROJECT LIFE day

VYROBTE SI VLASTNÍ KARTIČKY
Irena

Vlastní kartičky jsou prostě nejlepší :) Můžete si je vytvořit tak, aby ladily s fotkami. Mám doma spoustu fotografií, které jsem si v eufórii nechala udělat ve fotoalbu po návratu z dovolené a jsou to fotky, které jsou zachycením okamžiku, a je jich hodně :) Teď už žádné takové fotky nemám, protože si je tisknu doma a hned spotřebuji, ale těchto všuplíkuležících je mi líto, tak sem tam přijdou ke slovu.


Není to moc vtipné, ale stalo se a první várka fotek se úplně sama při focení nastavila na program, který to sám od sebe rozmazal … to jsou věci :) Takže teoreticky … připravte si akvarelový papír velikost 12 x 12 palců, akvarelové barvy, štětec a vodu. Pořádně navlhčete papír, rozmyjte vhodně sladěné barvy nejdříve na podložce a poté je naneste na navlhčený papír a vysušte horkým vzduchem.


Stránku rozřízněte dle zvolené kapsy na Project Life. Připravila jsem si dvě stejné kapsy, abych měla dvoustranu, do které kartičky rozdělím, takže kartičky na sebe nemusí navazovat.


Použila jsem Big Shot a různé embossovací kapsy a ozdobila jsem část kartiček.


Použila jsem masku, inkoust a houbičku a doplnila jsem kartičky o další vzor.


Natiskla jsem černým inkoustem motivy razítek Papero amo
a použila jsem také různé washi pásky.


Použila jsem černý fix a doplnila jsem všechny kartičky.


Na Big Shotu jsem z černého papíru vyřezala motivy moře.


Kartičky jsem doplnila výseky, písmenky, samolepicími kamínky a všechny fotky jsem dokreslila černým permanentním fixem po obvodu.


A je to :) Můžete se vyřádit, použijte jaké barvy potřebujete, aby ladily s vašimi fotkami a vyrobte si své vlastní kartičky.


4 komentáře:

Pin It button on image hover