pondělí 21. září 2015

Organizace pracovny...Denisa

Dneska to bude takový surový freestyle bez příkras, žádná pravidla a limity. Prostě se koukneme na krutou realitu, kterou zná většina z nás, ale málokdo je ochoten ji zveřejnit až na kost :)

Nevím, jak Vy, ale já při tvoření rozhodně nehledím na to, kam co padne či spadne, nekoukám napravo ani nalevo a jen tvořím. No a tak se mi skoro vždy stane, že po návalu mé inspirace mi všude kolem zůstane neskutečný chaos. Samozřejmě nejenom na místě činu. Děti to ochotně roznesou na svých neposedných nožkách po celém domě :)

Jednoduše není čas na nějaké ukládání a uklízení během rozjetého tvůrčího procesu. Kdo to dáva, je pro mě king of the jungle a hluboce před ním smekám!

Ale už dost slov a jdeme na to. Sesbírala jsem pár pohledů do neučesaných pracoven úžasných scrapbookařek z celého světa. Pro mě je to božský pohled. Je to jako pár minut po bouři. Klid, mír, ticho a chaos. Klid v duši. Prostě je vidět, že se tvořilo a že to bylo parádní.

Užijte si to a věřte, že jste úplně normální a skvělé, pokud to u Vás doma vypadá po boji podobně :). Je tam i jedna z mé pracovny, ale to byla jen taková menší prácička a tak následky nejsou tak kruté. Ale slibuji, že od nynějška budu poctivě fotit mé osobní chaotické chvilky a v dalším článku je Vám naservíruju zcela bez obalu :). A to Vám půjdou oči kolem!








3 komentáře:

  1. Dík za článek...zvedl mi sebevědomí :-), můj binec by pasoval mezi ukázky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jim vlastně ten chaos závidím. Mám pracovnu v obejváku tak se musím stále krotit.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover