úterý 6. října 2015

RODINA Papero amo

Opět představujeme jednu z našich milých zákaznic - členku rodiny Papero amo. Vybíráme si je z projektů v naší galerii na Pinterestu, a tento měsíc nás nejvíce zaujala Marcela. Seznamte se :)

MARCELA CHLADOVÁ


Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
Ke scrapbookingu, respektive cardmakingu jsem se poprvé dostala před 2 lety – měla jsem za úkol vytvořit přáníčko pro kolegyni k narození miminka. Šla jsem nakoupit barevné papíry a zjistila jsem, že prodávají spoustu krásných serepetiček na tvoření… 

Co nejraději tvoříš (přáníčka, stránky, PL, mixed media…)
Já jsem přáníčková. Ráda bych zkusila PL, ale můj problém je nedostatek fotek – když prožívám krásné a vzácné okamžiky, tak zapomínám fotit.

Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Miluji zlatý embossovací prášek ZING od American crafts – mám ráda zlatou barvu na dozdobení mých přáníček a tento embossovací prášek je velmi kvalitní a strašně dlouho vydrží. Ráda pracuji s plastovou šablonou SEA BUBBLES, kterou navrhla Kasia. Pomocí gessa a barev vytvořím vždy originální základ pro přáníčko. A jako poslední bych zmínila papírové sady 6"X6" od American Crafts Southern Weddings – svatební přáníčka šla s nimi vytvářet úplně sama.

Tvůj nej designer, vzor, výrobce?
Mám ráda jednoduché věci, proto vás asi nepřekvapí, že mým vzorem je Paige Evans. Používá jednoduché tvary, krásné barvy a z mála dokáže neuvěřitelné projekty… Z českých končin se mi moc líbí Jana Bennett. Její stránky jsou také jednoduché, čisté, není na nich nic zbytečného navíc. A ty její projekty typu kartičkový stojánek, skládací minialbum nebo album z PL kartiček (leporelo) – to vždycky jen žasnu, co to tentokrát vymyslela :) 

Tvá nejdražší objednávka :))) 
Podívala jsem se do historie objednávek a zjistila, že nejdražší objednávka byla z ledna za 1 528 Kč. Kupovala jsem si album a pak nějaké drobnůstky – však to znáte, nahromadí se to hned…

Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Ze světa scrapbookingu nejvíc toužím po růžovém diáři (Color Crush Personal Planner) ten ale není otázkou peněz, ale dostupnosti. Kdybych vyhrála v loterii, tak bych si koupila dům s velikánskou pracovnou :)

Jaký byl Tvůj neoblíbenější Creative/Simple/PL kit, jež odebíráš? 
Odebírám Creative kit a moc se mi líbil lednový, který obsahoval krásné papíry z kolekce Stitched od Amy Tangerine, propisoty a pěnové samolepky. Tyto ozdoby jsem si šetřila a dobře jsem si rozmýšlela, zda je na projekt dát nebo ne.

Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA? 
Mám Vánoce několikrát do roka a to díky kitům od PA. Jako malá holka se ho nemůžu dočkat, pak ho vždycky strašně rychle rozbalím, všechno si osahám, vrátím do krabice a pak večer se k němu vrátím, znovu si všechno prohlédnu a nakonec uklidím do svých přihrádek.

A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš :)
Když zrovna nelepím, tak přemýšlím, co budu lepit :) Ráda si chodím posedět s přáteli, jezdím na výlety, ráda vařím a peču :)

MOJE TVORBA





Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover