pátek 8. dubna 2016

JAK NA ...


Třpytivé spreje Sheer Shimmer Spritz – video návod
Alona

Zdravím Vás všechny při pátku. Dneska jsem připravila krátkou ukázku použití třpytivých sprejů SheerShimmerSpritz. Jsou to pigmentové spreje na vodní bázi, laicky řečeno v lahvičce je smíchaný třpytivý prášek (pigment) s vodou. Spreje jsou určeny pro přidání jemného – decentně jemného – třpytu papírovým projektům.


 Samozřejmě jsem výrobek musela vyzkoušet ve své oblíbené disciplíně – scrapbookový layout. Připravila jsem k tomu i video.


Spreje jsem zkombinovala spolu se Svatebními instagramovými kartičkami od PaperoAmo, které navrhla Lucie Šindelková. Moc se mi líbil jemný design kartiček a naprosto mě uchvátily zlaté kartičky, které se dokonale kombinovaly se zlatou barvou Shimmer spreje.


Teď trochu ke spreji samotnému. Líbí se mi barva pigmentu – zlatá je opravdu zlatá a po zaschnutí připomíná zlatý prach. Důležité pro mě je taky, že po zaschnutí pigment zůstává sedět pevně na papíře, je permanentní a neotřepává se (na rozdíl od jiných třpytivých pigmentových sprejů, které jsem zkoušela), nedá se setřít rukou a nereaguje s vodou.

Kvalita pigmentu a jeho stálost po zaschnutí má ale svoje riziko – může se trochu zanítit rozprašovač. V mém případě ho ale stačilo pak důkladně propláchnout vodou.


A na závěr poslední výsledek mého tvoření – na džínách se to taky třpytí jemně..

A nyní již slibované video ...


3 komentáře:

  1. Alonka krasne si to popisala. ja som si kupila ine odtiene a tiez som velmi spokojna 💗

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi libi ten napad s pouzitim hedvabneho papiru

    OdpovědětVymazat
  3. ovšem ty džíny :) jsi prostě zapálený umělec :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover