neděle 10. července 2016

PROJECT LIFE výměna

Na prázdniny jsme si pro vás připravily lahůdku a jak již správně tušíte, opět došlo na výměnu Project life stránek (co to je a jak probíhala minulá PL výměna najdete TADY)! Dnes vám svoje stránky představí Alena s Janou.

ALENA: Pro Janu už jsem jednou tvořila scrapbookovou stránku. Ovšem toto bylo o něčem jiném. Přece jen jedna fotka není tolik osobní jako celý týden. Čekala mě velká zodpovědnost. Hned, jak jsem uviděla fotky, mi bylo jasné, že vybrat nemůžu jen některé a musím použít všechny. Měla jsem povoleno dvě stránky, ale o insertových nikdo nemluvil :D. A protože fotky byly opravdu krásné, dovolila jsem si většinu nechat 4x6. Když jsem uviděla tyrkysové auto, barva stránky byla jasná. Tolik jsem chtěla použít syté barvy a přesně to, co Jana nedělá. Jakmile jsem se však o to pokusila, okamžitě zanikly fotky, a tak jsem si vybrala kolekci Superhrdinové a Princezny. Věrná jsem však zůstala mintové a růžové. No a protože měla Jana tento týden svátek, rozhodla jsem se jí věnovat celou kapsu 8,5x11 a z druhé strany si scrapnout mini stránku s fotkou z výletu. Celkově se mi týden dělal naprosto suprově. Nejen že jsem měla podrobný popis týdne, ale možná za tu lehkost vděčím i tomu, že se s Janou známe i trochu osobně. Každopádně, čeho jsem si všimla je, že pokud máte dokonalé fotky, tak i stránky pak můžou být dokonalé. 

 
 


JANA: Jsem ve velkém pokušení začít slovy: Jak jsem scrapovala ropuchu ... a nachos! Protože tohle prostě byla echt zajímavá výzva a nevěřili byste, jak jsem si lepení užívala! Z minulé PL výměny jsem se už asi otrkala, a tak se mi scrapovalo lehčeji. Hodně tomu pomáhal fakt, který již zmiňovala Alča: známe se osobně a hlavně vím, že je to velmi easy-going holčina, takže v podstatě nešlo (ehm?) šlápnout vedle. Zcela v duchu svého stylu jsem si jela v bílých kartičkách a těžila z loňských zásob, kde se nevyužité krčily krásné české PL kartičky od Lucky Barabas. Dobře, přiznám se, že při obdržení fotek mě polilo horko ... to mám jako vážně scrapovat nachos a fotku ropuchy?? Alča na tom sice netrvala, ale nechtěla jsem ji zklamat. Některé fotky jsem prohnala filtrem - můj oblíbený Bleach v Zoneru krásně vytáhl kontrast černé kočičky či dal zajímavou hloubku fotce s deštěm. Nápis "týden" je vytvořen úžasnými obrovskými samolepícími písmeny, které mám ještě z kurzu s Paige Evans. Dost jsem také využívala černě orámované štítky od Teresy Collins. No a paradoxně největší radost mám z té ropuchy, která vyfasovala parádní slušivý rámeček. Výměna byla moc příjemná a báječné osvěžení mého PL lepení. Alčo, díky!



5 komentářů:

  1. Teda holky smekám - máte to nádherné. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera!! Obě jste si s tím krásně popraly a vznikly krásné stránky!! Klobouk dolů!!

    OdpovědětVymazat
  3. Holky opravdu bomba, Krasne stranky, ja bych asi nad tim sedela cely tyden, nez bych neco takoveho vyplodila😀

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, super, ty stránky jsou skvělé! Vidím Vás v nich obě :-) A obdivuji Vaši odvahu scrapovat fotky pro jiného ... Ano, Alčo, přílišná barevnost fotky potlačí, také jsem si to uvědomila a tak určitě potlačím barvy i ve svém PL. ;-) No a Jani, ta úvodní kartička mě totálně dostala. Tu abecedu bych nutně potřebovala!

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover