středa 10. srpna 2016

Pražské kurzy s JANOU BENNETT

OBJEVUJEME PROJECT LIFE

KURZ S LEKTORKOU JANOU BENNETT



Termín: středa 14. 9. 2016
Čas: 17:30 - 20:30
Místo: Teritorium - U Průhonu 17, Praha 7 Holešovice

Cena: 550 Kč/os 

CO JE PROJECT LIFE
Project life je zjednodušenou formou scrapbookingu, tedy papírového tvoření, kdy pomocí speciálních plastových kapes dáváš dohromady své fotky s originálním kartičkami. Nemusíš se totiž potýkat s velkou plochou papíru a spoustou různého scrapbookového materiálu. Stačí málo a tvé fotky se z počítačových disků či telefonů dostanou do krásného alba a ty si při tvoření krásně odpočineš.

NÁPLŇ KURZU
Kurz Project life je pro všechny z vás, které byste si rády práci s papírem zkusily, ale nevíte, jestli vás osloví nebo si nechcete materiál zatím pořizovat. Cílem našeho kurzu je odpovědět na všechny tvé otázky a vtáhnout tě do papírového světa plného krásného materiálu a fotek. Ukázat ti, jak jednoduše zaznamenáš všechny každodenní maličkosti i významné události. A v neposlední řadě ti chceme pomoci k tvým prvním úžasným Project life stránkám!

POMŮCKY A MATERIÁLY
K dispozici budou různé PL kartičky, česká razítka, výseky, samolepky a ozdoby.

S sebou si, prosím, přines pouze nezbytné pomůcky, jako jsou nůžky, oboustranná lepící páska (nebo rolátko), pero či propiska. Samozřejmostí jsou fotografie (z jednoho týdne nebo události) - na tvorbu dvou stran budeš potřebovat 7 fotek standardní velikosti 10x15 na šířku, případně několik menších fotek (jak na kolážování najdete na našem blogu Papero amo - tady). Součástí tvých stránek mohou být i různé vstupenky či účty, nezapomeň je také přibalit.

4 komentáře:

  1. Výtečný počin, dámy... Ještě něco víkendovýho i pro přespolní :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá volba lektorky! Janin styl je nádherný!💜

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá volba lektorky! Janin styl je nádherný!💜

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover