čtvrtek 4. března 2021

Slavíme 8. NAROZENINY Papero amo!

Letí to, letí! Naše miminko už má 8 let a pořád roste - hlavně díky vám. 

Děkujeme za to, že si pořizujete naše originální české materiály, za kterými je spousta práce a času. 
Že se vám líbí i náš vyběr zahraničních značek, které nás inspirují. 
Že z toho všeho tvoříte neuvěřitelně parádní věci. 
Že nám píšete, jakou z toho máte radost. 
Že máte radost. 

Děkujeme, že jste s námi!
P+A = PA

PROGRAM NAROZENINOVÉHO DNE na blogu

9.00 - PŘEKVAPENÍ pro naše holky z Papero rodiny // challenge DESIGN TEAMU
12.00 - 
NAROZENINOVÁ CHALLENGE pro tebe

A NĚCO PRO TEBE MÁME! 

Od dneška, až do neděle 7.4. (nebo do vyčerpání té hromádky, kterou tu máme připravou), ti do objednávky dáme jeden novinkový arch NAROZENINOVÝCH SAMOLEPEK jako dárek. Podmínkou je objednat si zboží za minimálně 300 Kč. Akce platí i na rezervace. Pokud si uděláš více rezervací, dostaneš jedny samolepky (1 zákazník = 1 samolepky), aby se dostalo na všechny. 

-----------------------------------------------------------------------

DNEŠNÍ SOUTĚŽ
A protože na narozeniny se dávají dárky, máme pro tři z vás
KIT PAPERO AMO dle vlastního výběru ♥
Stačí popřát Papero amo k narozeninám do komentářů pod článkem :) 
Chceme slyšet, co u nás máte rádi a poradit, co může být ještě lepší!

Krásný narozeninový den s PA!

VÝHERCI NAŠÍ LOSOVACÍ SOUTĚŽE O KIT PAPERO AMO

komentář č.19 - Ydnev

komentář č.26 - Lucie

komentář č.7 - Kamilka77

Gratulujeme!

49 komentářů:

  1. Milé Paperoamo, přeji Ti krásné 8. narozeniny 🎉🎉. Hodně milých zákaznic, inspirace a pohody. Krásně to oslavte. Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné narozeniny! Přeju Vám stále dost nápadů na ty nejlepší české produkty, mnoho a ještě víc spokojených zákaznic (a zákazníků:)) a i nadále "šťastnou ruku" při výběru těch nej zahraničních materiálů:) Krásný den, těším se, co jste pro nás vymyslely...

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju Ti, milé PA, hodně štěstí, zdraví, lásky a radosti a ať se ti ve druhé třídě daří a prospíváš s výborným prospěchem i v tomhle extrémně náročném školním roce! ;)))

    OdpovědětVymazat
  4. Milé Papero amo, k Tvým kulatým narozeninám (8 jsou dvě koule, že...) přeji mnoho takových zachtivavých zákaznic jako jsem já :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nejmilejší Papero Amo, k tvým krásným (vážně už 8.?!) narozeninám ti přeji, ať je stále dost inspirace, energie a chuti tvořit pro nás ty nejkrásnější české kolekce. Přeju mnoho a mnoho zakaznic s plnou peněženkou a tučným kontem. Ať vás vaše práce pořád baví a přináší vám radost a uspokojení ❤😘 Díky, že jste!

    Nejraději mám tu úžasnou přátelskou atmosféru, která panuje tu i na Fb rodiny PA. Chodím si sem vyloženě odpočinout a dočerpat ❤ A díky neutuchající inspiraci od holek z DT se pak tvoří samo 😉

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné narozeniny, hodně spokojenych zákazníků a muza ať je stále s vámi při tvorbě materialu pro nás. J

    OdpovědětVymazat
  7. Milé a úžasné Papero Ano...holky nejšikovnější, přeji Vám k narozeninám jen to nej, hlavně další a další úžasné nápady a inspirace ke tvoření. Jsem moc ráda, že jsem Vás objevila a je mi velkou ctí smět sledovat šikovné holky z DT na blogu. Moc děkuji za krásné ňuňu věcičky ke tvoření a nejrychlejší vybavení balíčků, jaké jsem zažila. Jste skvělé. Krásný, nejen dnešní den ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné 8. narozeniny! Ať Vás Vaše pozitivní energie, inspirace a nové nápady nikdy neopustí!

    OdpovědětVymazat
  9. Milé PA, báječné P a A, přeji vám i nám, aby to byla pořád tak skvělá zábava, radost z tvoření a láska při rozbalování. Všem nám přeji, abychom se už brzy potkali na nějakém kurzu naživo, ale než to bude možné, co takhle nějaký online workshop? Objednat si balíček, a pak společně tvořit. Já bych neváhala. Zůstaňte tak úžasné, jak jste! M.

    OdpovědětVymazat
  10. Moje milované PaperoAmo, vše nej nej nej k tvým dnešním narozkám, ať máš pořád spoustu krásných nápadů, spokojených zákaznic a kolem sebe tu úžasnou atmosféru, kterou na tobě milujeme ❤️ A jak říká naše Sára: hlavně hodně koček 😂 díky za vás, bohyně. K

    OdpovědětVymazat
  11. Tý jo, už 8? Každopádně PA nestárne, je stále šťavnatější a výživnější a prostě boží! Denně u snídaně hltám nápady holek z DT a každý balíček od vás je koncentrace radosti. Tak ať vám to pořád takhle parádně klape, holky!

    OdpovědětVymazat
  12. Milované PaperoAmo, já s vámi slavím již 4. narozeniny (chvíli mi trvalo, než jsem vás objevila), ale od té doby jste moje láska největší :) Tak se těším na spoustu krásný let, které spolu strávíme. Všechno nej

    OdpovědětVymazat
  13. Všechno nejlepší k narozeninám, ať to šlape i nadále skvěle a at jste ohleduplnejsi k mému rodicaku!🤣😘

    OdpovědětVymazat
  14. Milé Papero, přeji vám do dalších let, spoustu nápadů a spokojených zákaznic. ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  15. Milé PA, přeju krasne narozeniny, boží online oslavu se vsema co te mají radi 🥳 ať ti nikdy nemizí dobra nálada, inspirace a nadšení 😘

    OdpovědětVymazat
  16. Milé PA holky. K 8 narodeninám Vám želám veľa veľa nových napadov, inšpirácie a spokojných zakaznicok ♥️ Love you 😍😘

    OdpovědětVymazat
  17. Přeji Vám krásné 8. narozeniny! Spoustu spokojených zákazníků a dalších alespoň 80let fungování. :) Mám ráda Váš materiál, roky zpátky jsem měla předplacené vaše kity a pořád z nich čerpám a tvořím. :) Ted´ si brousím zuby na pero na aplikaci folie(jen se nemůžu rozhodnout jaké). Nicméně ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A ÚSPĚCH přeji!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moje NEJKRÁSNĚJŠÍ INTERNETOVÉ PAPÍRNICTVÍ dneska slaví 8. narozeniny a já mám přání, né ale jediný, zdraví, štěstí, lásku a hodně tvořivých ručiček, které ten milovaný papír potřebují. Do PA = P+A letí pozdravy a přípitek z Liberce

    OdpovědětVymazat
  19. Přeju všechno nejlepší k narozeninám! Ať to stříhá a lepí! 🌈😁 Škoda, že se nedá léčit Covid papírem...i když vlastně možná nepřímo jo? 😊👍

    OdpovědětVymazat
  20. Holky moje milé! Přeji vám krásný narozeninový den! Ať pořád rozesíváte tu papírovou radost do světa (nebo do "pizza" krabic) Mám neskutečnou radost, že jsem objevila scrap svět a vás a díky vaším krásným materiálům můžu rychle a snadno tvořit (u vás vždycky najdu, co potřebuji, a ruku na srdce, většinou i spoustu toho, o čem jsem netušila, že existuje, ale teď "nutně potřebuji", ale o tom to je :) . Nejvíc se mi u vás líbí velký výběr minimalistického materiálu, inspirativní design team a workshopy nebo teď online tvoření. A nejvíc to, že od vás je pořád cítit to nadšení pro to, co děláte :)

    OdpovědětVymazat
  21. Všechno nejlepší k narozeninám ;-) Baví mě vaše stránky, kity, nálepky, prostě všechno :-) Přeji hodně dalších skvělých nápadů ať se máme na co těšit. D.

    OdpovědětVymazat
  22. Všetko najlepšie k narodeninám PA :) Oslavy Vašich 80.narodenín sa celkom určite nezúčastním :D Ale! Bolo by zábavné vidieť ako si o 50 rokov scrapujú 80+ dámy :D Tak ešte raz baby, všetko najlepšie :) Pripijem si na vás večer, teraz by to moje baby doma nepochopili :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ja se tez pripojuji ke gratulacim a preji krasne 8. narozeniny. At jste stale jake jste. At Vas neopousti napady a inspirace pro nas vsechny tvorilky!

    OdpovědětVymazat
  24. Milé Papero Amo, všechno nejlepší k dnešním narozeninám 🎉 Ať tato papírová jízda nikdy neskončí ❤️ D.

    OdpovědětVymazat
  25. Milý a úžasný týme Paperoamo, děkujeme za množství krásných materiálů, inspirace a péče, kterou nás zahrnujete. Máme Vás rádi a přejeme spoustu dalších let a spokojených zákazníků. Užijte si parádní oslavu! Katka K.

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné narozeniny! Díky za to, že jste a přinášíte tolik radosti a inspirace. Děláte díky tomu svět lepší, minimálně ten můj určitě. <3 Přeji vám spoustu tvořivých chvil a prosluněných dnů plných úsměvů a papíru! L.

    OdpovědětVymazat
  27. Milé PA, přeji ti ty nejkrásnější narozeniny! Chtěla bych ti poděkovat za všechny ty skvělé materiály, kterými zásobuješ všechny úžasné tvořivé duše, že díky tobě jsou v mnohých domácnostech ty nejkrásnější vzpomínky uchovávány ve fotoalbech, denících či zapisnicích. Díky za to, protože vzpomínky jsou to nejcennější, co máme. :) přeji ti, ať jsi dále plné nápadů, inspirace, ať za tebou chodí stále více a více spokojených zákazníků,hodně zdraví a úsměv na tváři. Lenka A.

    OdpovědětVymazat
  28. Milé Papero amo! Přeji krásné narozeniny. Děkuji za kopu inspirace a skvělých materiálů. Zůstaňte stále tak kreativní a přeji hodně spokojených zákaznic.

    OdpovědětVymazat
  29. Taky se připojuji s přáním.Já mám kromě Vašich českých materiálů nejraději,že když si přijdu pro objednávku, vždycky mě vítáte s úsměvem, ať už je situace jakákoliv.

    OdpovědětVymazat
  30. Milé Papero amo, všetko najlepšie k narodeninám, veľa nápadov a ďalších úspešných rokov :)

    OdpovědětVymazat
  31. Milé Papero amo, přeji ti spoustu dalších let se spokojenými zákazníky, kteří si díky tobě odpočinou při tvoření a vytváření alb se vzpomínkami. Vždy je možné u vás načerpat instalaci a na chvíli vypadnout ze všedních starostí (kterých teď má většina z nás více než dost).
    Takže ještě jednou.... VŠECHNO NEJLEPŠÍ 🎉🎉🎉

    OdpovědětVymazat
  32. Milé PAPERO AMO,slavíš narozeniny a my s tebou!! jsi úžasné a neúnavně nás zásobuješ krásnými věcmi, které my tolik:) potřebujeme. Děkujeme Ti!!!Všechno nejlepší a jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  33. Milé PA, přeju celému týmu především zdraví, protože hlavně ve zdraví přichází skvělé myšlenky a nápady, které vy pak realizujete a my taaak milujeme.
    No a ještě přeju všem těm nastávajících maminkám v týmu, aby měly klidná a spinkavá miminka (vím o čem mluvím 🙂) a ony tak měly dostatek času a energie na tvoření a inspiraci pro nás.
    A co se mi u vás líbí? Osobní milý přístup, krásné materiály, skvělé nápady, všechno!
    Děkuju, že jste! ❤️

    OdpovědětVymazat
  34. Dievčatá,vy kreatívne dušičky...prajem vam zo srdca pravidelnu davku fantázie, vzdy casu naviac pri zrealizovani vasich projektov,spokojne zakaznicky...zostavajte v zdravicku a dobrej nalade a my zostaneme v laske k vam a radosti z nakupov u vas.Dakujeme 🥂❤

    OdpovědětVymazat
  35. Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se Vám daří! Svou originalitou, nabídkou a přístupem jste ze mě už dávno udělali pravidelnou zákaznici. ❤️

    OdpovědětVymazat
  36. Milé Papero Amo, milé holky,
    už s vámi tvořím 8 let a stále se zlepšujete a posouváte a tím i nás. Díky za to. Moc se těším až zase budeme moci zasednout k jednomu stolu a společně tvořit.

    OdpovědětVymazat
  37. Milé Papero Amo, přeju vše nejlepši k narozeninám. Mnoho spokojených stávajích zàkaznic a mraky nových nadšenců do papíru. Velkou inspiraci a spoustu nápadů. Miluju Vás🥰ikdyž má peněženka už asi tolik ne🙈😂

    OdpovědětVymazat
  38. Všetko najlepšie k narodeninám ! Človek si ani neuvedomí ako ten čas letí. PAPERO AMO som objavila v roku 2015, teda bude to už 6 rokov, odkedy som prepadla papierovému tvoreniu a PA je stále môj najobľúbenejší obchod a zdroj inšpirácie. Tesne pred začiatkom pandémie sa mi podarilo konečne navštíviť obchod aj naživo, čo ma veľmi teší. Želám veľa tvorivých nápadov, šťastnú ruku pri objavovaní nových krásnych vecičiek, neutíchajúce nadšenie a energiu pokračovať a v neposlednom rade veľa veľa spokojných zákazníčok. Andrea Trokanová

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné osmé narozeniny���� přeji vám hodně radosti z práce a spokojených zákazníc. Aby každý měl stejnou radost z každého balíčku jako já. Vždy se cítím jako malá holka o vánocích. ���� Vlasta

    OdpovědětVymazat
  40. Všechno nejlepší! Mně se líbí kity s českými nápisy :)

    OdpovědětVymazat
  41. Holky moje, včera jsem úplně nestíhala, no ale každopádně "VŠECHNO NEJ NEJ NEJ NEJ", krásné narozeniny a spoustu dalších suprových inspirací :-):-):-)

    OdpovědětVymazat
  42. Od té doby co Vás znám,
    Každý papír rozstříhám.
    Šablony, samolepky, ozdoby,
    no to nemá obdoby.
    Než si nechat ujít nový kit,
    půjdu asi hledat nový byt... 🤣
    Aby se mi tam všechno vešlo! Hodně papírově nenasytných zákaznic a vše nejlepší, Barča :)

    OdpovědětVymazat
  43. Milé PA, po 8 letech se z Vaší prvotní zajisté srdeční záležitosti stává již nadšenými zákaznicemi prověřená firma, ke které se poslední dobou více a více vracím. Nalezla jsem další level v mém scrapbookovém tvoření díky Vašim vychytávkám,na Vánoce jsem vyráběla již 4 kalendáře s fotkami. Na stránky PAPERO AMO plné originálních nápadů chodím moc ráda.. Již při prvním rozbalení dodávky zboží z PA jsem se tetelila radostí, jak byla Vaše zásilka s láskou zabalena...Letos v létě čeká mou kreativitu mimořádná výzva: svatba mé dcery... Nebojte, i PA bude u toho (v košíku mám nachystáno mnoho "nezbytností na tvoření"). Tak tedy: hodně zdravíčka, kreativních zákaznic a radosti ze tvoření :-))

    OdpovědětVymazat
  44. Milé holky z PaperoAmo, přeji vám spoustu kreativních zákaznic, které budou utrácet korunky ve vašem úžasném obchůdku. K tomu samozřejmě patří spoustu nápadů na tvorbu nových kitů, které vždy netrpělivě vyhlížím. Celý designový tým PaperoAmo je velmi inspirativní. Díky vám jsme objevila novou dimenzi tvorby rodinný alb. Jen tak dál dámy... Všechno nejlepší

    OdpovědětVymazat
  45. Děvčátka, moc děkujeme za TAK KRÁSNÉ KOMENTÁŘE! Vylosovali jsme 3 kusy, které od nás dostanou kit podle vlastního výběru - napíšeme vám. Ještě jednou díky, vylosovaní jsou uvedeni na konci článku.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover