sobota 3. prosince 2016

Rodina Papero amo

Poslední členkou rodiny Papero amo, kterou vám letos představíme, je Anička B. 
Seznamte se ...
 ANNA B.
Začneme klasicky. Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
Odjakživa jsem kreativec. Chvilku neposedím, v hlavě mi víří tisíce nápadů a ruční práce, to je moje. Jako malá jsem milovala vyšívání křížkovým stehem, psaní deníků, vyrábění dekorací. No bylo toho hodně.
Scrapbooking jsem objevila v roce 2013, když se nám narodil prvorozený syn. Honzík přišel na svět o devět týdnů dřív a já s ním strávila šest týdnů v porodnici. Psala jsem si tehdy deník, a taky hodně fotila Honzíkovy pokroky. To mě drželo nad vodou. Doma v klidu se pak zrodil nápad vytvořit Hozíkovi album. Strávila jsem hodiny brouzdáním na netu a hledala inspiraci. Objevila jsem Project life – to bylo to pravé!
Začala jsem shánět materiál všude možně a narazila na váš úžasný obchůdek. Když jsem pak zjistila, že mám Paperoamo za kopcem, byla jsem doslova lapená Zjistila jsem, že scrapováním se nejen realizuju a relaxuju, ale zároveň uchovávám krásné momenty z našeho rodinného života.
Co nejraději tvoříš?
Nejraději tvořím PL stránky, i když mi teď kvůli nedostatku času vyhovuje spíš Happy planner, který používám jako deník a podklad pro PL. Takže jsem vlastně v klidu, že tak úplně nestíhám…to se někdy dožene, cha.
Miluju menší projekty pro mé nejbližší např. minialba, exploding boxes. Přáníčková moc nejsem, i když telefonáty typu: „Ani, ten a ten má narozeniny, uděláš nějaké to přání, že jo!“ jsou docela časté.
Momentálně hodně recykluju a vyrábíme s dětmi, z čeho se dá. Na zdi v obýváku nám visí adventní kalendář z toaletních ruliček a venku se houpe krmítko pro ptáčky z borových šišek.
Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Jejda tak přímo z dílny PA jsou to jednoznačně razítka, PL kartičky a dřevěné výseky. No prostě ta čeština je nej. Líbí se mi hlavně texty, které jsou fakt vtipné a sednou k naší české mentalitě. Jinak hodně používám abecedu Tima Holtze a 6x6 sady. Hodně je mi sympatická Amy Tangerine a Teresa Collins.
Tvá nejdražší objednávka :)))
No, to radši ani nebudu psát, kdyby si příspěvek četl manžel Ne, popravdě spíše objednávám častěji a míň, asi kolem 500,-. Nejvíc jsem se asi nechala unést na kurzu Teresy Collins. Už samotný kurz byl celkem nákladný a pak jsem nutně potřebovala všechny ty krásné věcičky, au au.
Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Záleželo by na tom, kolik bych vyhrála. S manželem milujeme cestování, takže bychom se vypravili na cestu kolem světa. Vylezli na Kilimandžáro, potápěli se v Indonézii. Něco bych také investovala do našeho domečku a zahrady.
Pokud bych měla říct, po čem toužím ze světa scrapbookingu, tak jsou to Fuse tool a Silhouette. Anebo že bych si vyjela na Teresa Collins Carribean cruise, haha.
Jaký byl Tvůj nejoblíbenější PL kit, jež odebíráš?
Odebírám PL kit od září/říjen 2015 a nejvíc se mi líbil asi ten úplně první. Potom přišel další, a když jsem ho rozbalila, byl favorit zase on. Je to těžké říct, protože každý měsíc jsou kity krásnější a krásnější. Pro rok 2017 si přeju od Ježíška předplatné Creative kitů, které jsou taky moc krásné. Kity jsou prostě nej a já zjistila, že se mi líp pracuje s omezeným množstvím materiálu. Každá asi znáte tu bezmoc, kdy jsou všude rozházené papíry, chipboardy, enamelky atd. a někde hluboko je fotka, kterou chcete scrapnout a nemůžete se rozhodnout co použít.
Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA?
Tak to vím přesně, protože jsem si před pár dny jeden balíček vyzvedávala a musela jsem se na tu nádheru juknout už v autě. Většinou ale vyčkávám na příhodnou chvilku, někdy i několik dnů a to je pěkné mučení. Uvařím si kafíčko, pěkně si všechno postupně vydělám z krabice a jedno po druhém ošahám, áách. Už vidím, co všechno z toho budu moct vytvořit.
A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš.
Ráda trávím čas se svými dětmi, hlavně venku v přírodě. Radost mám, když si zazpívám, přečtu dobrou knížku, posedím s rodinou a přáteli u sklenky vína, zajdu na koncert nebo do kina. Posledního půl roku se věnuju Pole dance.






1 komentář:

  1. Moc pěkně napsaný článek...vtipný a upřímný, četl se jedním dechem ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover