pondělí 22. května 2017

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO

Už dlouho tu nebyla vaše (i naše) nejoblíbenější show ze zákulisí PA - tak to vynahrazuji alespoň kvantitou zachycených bláznivin, které tu provádíme, když se nikdo nedívá. 

Jako první je tu fotka, která zachycuje ve volné přírodě naprosto ojedinělý jev. Uklízím. Jakože se vším všudy - hadérka a tak. Proto si to Pavlína vyfotila, protože ví, že se to v dohledné době nebude opakovat. 


Abyste viděli, jak se u nás fotí. To je vždycky velká zábava. Protože u toho samozřejmě asistuje Saturnin a věčně mi běhá po "scéně" a rozhazuje mi věci. No a nebo potřebuju něco podržet - třeba jako tady, letícího zajíce nad hrnkem. Prostě fotí celá kancelář. 
 

Když už jsme u toho Saturnina. On je prostě ten nejvděčnější objekt našich srandiček. Tady například pomáhá Peti číst Ikea návod. Protože my ženy to samozřejmě nezvládneme samy.
 

 No a to účto. Na faktury je pan ředitel machr. 


Před workshopem v Praze máme takovou tradici. Chodíme vždycky na Design Team večeři. A tentokrát s námi byl i Alonin CONTI. Milujeme ho!


Naše Peťa je hračička. A miluje zvířátka a všechno komiksové. A dečky. Takto vypadala její postýlka v hotelu před workshopem. Nemohl chybět plyšák od dětí :)


Hrajeme si někdy i v kanceláři! Tady trénujeme na mistrovství světa ve volejbale. A protože trénink musí být náležitě krutý, máme dva míče. Ehm, balonky (díky za ně, Katt a Leila). Koše na zboží jsou ta nejlepší síť.


Už jsem vám určitě říkala, že Peťa je kutil. Má vlastní nářaďovou výbavičku a poskládá všechny kusy nábytku z Ikea v rekordním čase! Tady má takovou malou ohrádku z regálu, trošku jsme si myslely, že by to mohla mít jako výběh, ale ukázalo se, že to snadno přeskočí. Hmm.


V našem království občas přivítáme i nějakou tu vzácnou návštěvu. Tak třeba teď - Lucka Šindelková a její Matteo. Lucka nám na výzdobu přivezla kartičky se scrapbookovými citáty, tak jsme ji s jením musely blejsknout. ("I have too much scrapbook paper" Said no one ever - "Mám moc scrapbookových papírů." Neřekl nikdy nikdo)



Matteo už má pěknou chvilku superhrdinovské období a dokonce dovolil tetě Pavlíně, aby si půjčila jeho batmanovskou masku. Milujeme kostýmy!


A tady jsme všechny holky. A Saturnin. Nebo Pavlína s ušima? 


Ještě u nás doznívají dojmy z Mezinárodního dne scrapbookingu a určitě jste si všichni přečetli, jak probíhala naše Hodinová challenge v kanceláři (článek a video TU). Tohle je foto PO akci. Rum jsme vzali z ledničky sousedovi, bohužel na něho nedošlo,) - ale poslaly jsme to holkám z design teamu pro inspiraci. 


Další den byla nasazena "léčba fialovou" pro Pavlínu. Účinky to mělo pozitivní, už ji má ráda, ale my s Peťou si to asi nezopakujeme :)


Každý měsíc to vypadá stejně, s blížícím se začátkem toho nového se musí vyfotit kity. A máme novou foto výbavu. Ale Pavlína si očividně myslí, že je to solárko. No tady se nedá pracovat!


Jo a začalo zmrzlinová sezóna! Kdo už měl? Tahle je skořicová, a jestli za náma přijedeš, tak tě na kopeček taky vezmeme!


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

5 komentářů:

  1. ja vás totálne žeriem ♥ a škoricovú zmrzlinu milujem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Saturnin je nejlepsi a od nasi navstevy PA slysim doma porad jen "kdyz ja bych chtel taky takoveho pejska"...a k tomu prosebny psi pohled. No uvidime jak dlouho budu odolavat

    OdpovědětVymazat
  3. já se picnu, hoky vy se nenudíte se.. solárko, házená, dress code,vy mě bavíte:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ŽENY, vy jste krásné a zábavné 🔆👍😂.Když nestíhám projdu vaše stránky, pustím se do tvoření z vašich kitů a je mi moc fajn, i když tvořím do druhé hodiny ranní.hurá hurá hurá

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover