čtvrtek 8. června 2017

PROJECT LIFE LAYOUT návod

JANA B.

Taky se vám to někdy stává? Vyvoláte si fotky určitých rozměrů, s určitou představou, ale výsledek je pak na hony vzdálen původnímu záměru? No tak přesně tohle se mi teď přihodilo! Věděla jsem, že budu tvořit PL stránku na velký papír (tedy ne do kapes). To mám ráda, dává mi to velkou svobodu rozhodování. Vyvolala jsem si fotky vel. 2x2 inch, neb jsem plánovala je na stránce vyrovnat do mřížky a prokládat je kartičkami od Lucky Šindelkové z kolekce Tahle chvíle, které jsou také vel. 2x2. 

Fotky mám, ale na kartičky ani nedošlo. Ještě než jsem je vylovila, zavadil můj zrak o na stole ležící květnový PAGE kit. Hm, ten by se k Maltě mohl hodit ... jako první jsem vytáhla papír s těmi krásnými proužkovanými kruhy. Fotky jsem kruhovat nechtěla, ale když jsem je jako šachovnici rozrovnala, nevypadalo to zle. Trochu jsem si pomohla kousky čtvrtek, abych viděla, jestli to nebude lepší po okrajích říznout. Bylo.


Takže jsem kraje ořízla. Jednotlivé fotky jsem podlepila bílou čtvrtkou, aby tak nesplývaly s pozadím, a do kruhů dopsala journaling. Jde o takový průřez naší dovolené, kde jsme každý den byli a co jsme dělali. Malta bude mít ještě své samostatné album, ale mám ráda, když tuto událost i velmi stručně zaznamenám do alba velkého.



Zbývalo najít vhodný podkladový papír. Po dlouhém přemítání jsem zvolila ten nejmíň "mořský". Fakt, je to celé takové zemní a zcela nemaltovské. Ale už jsem si na to zvykla. Po obvodě jsem obšila a rozkoukala jeden český krimi seriál ... asi tušíte, co následovalo. Další večery nemohla být o tvoření ani řeč .. 




Nakonec jsem přidala pár dřevěných ozdob z kolekce Cestování a Dovolená a bum prásk, stránka hotová. Teď jen to album jednoho krásného dne začít, lepit, dolepit. Krásný den vám přeji!

6 komentářů:

  1. Náadherný Jani!!! A tos zase šila ručně? Jako fakt?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žanet, děkuji moc. No, šila a přiznám se, že poprvé mi to přišlo moc a říkala jsem si, že bych si ten stroj konečně mohla pořídit. Asi na něj dojde ... :)

      Vymazat
  2. Ta se Ti moc povedla Jani, budu se inspirovat .... asi už po sté ...

    OdpovědětVymazat
  3. To je uzasna stranka,zavidim ti jak to umis tak krasne rozvrhnout,ze je vzdy vysledek nadherny. (Verca S.)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover