sobota 11. listopadu 2017

CARD KIT projekty

VALIKA
Prajem vám všetkým krásny deň,
opäť pokračujeme v oslave jednorožcov s našim ešte stále aktuálnym októbrovým card kitom. Tento mesiac som ho skombinovala s rôznymi ďalšími skvelými produktmi a prvýkrát som použila aj papierové kvietky pre PA projekt :-)
Aj keď sú shaker stickers vypredané, tak v obchode je ešte milión produktov, ktoré vám budú ladiť s týmto kitom - TADY.
Zároveň je táto pohľadnica asi najpestrofarebnejšia akú som kedy vytvorila.
Mne sa jednorožce spájajú nielen s dúhou, ale aj s holografickým efektom. Nedám dopustiť na tieto letné washi pásky, ktoré sú naozaj super.
Pozadie som si vytvorila s pečiatkami a doplnila tak krásny nadpis, ktorý pre nás vytvorila Lucinka.
Teraz prichádza šok najväčšieho charakteru - papierové kvietky na pohľadnici vytvorenej pre Paperoamo :-) nechala som sa inšpirovať Pinterestom a využila opäť pečiatky Princezny a Superhrdinové. Snáď mi to prejde a nebudem mať problém.
Myslela som si, že papierových výsekov jednorožcov je v kite viac než dosť ... ako som sa len mýlila. využila som aj všetkých z týchto vrstvených samolepiek.
Opäť som stavila na jednoduchosť a využila vellumové nálepky. Milujem, keď sa veci trbliecu ....
.... a práve táto psychadelická pohľadnica sa trbliece za všetky :-) dlho som nevedela nájsť využitie pre túto fóliu, ale napokon sa aj ona dočkala.
 
Aj posledná pohľadnica má jedno naj - najdlhšie tvorená. Vytvorila som shaker card, ale nie obyčajnú. Naplnila som ju totiž flitrami ...a nielen jedným druhom, ale 7 rôznymi farbami inšpirovanými dúhou .... 
 
Spätne sa hanbím priznať, že som ju tvorila asi 2 hodiny, ale stálo to za to.

Mániu s jednorožcami som chcela zachytiť aj v mojom diári. Október je veselý.
 
.
Najkrajšia samolepka má špeciálne miesto.
 
Ako viete koniec mesiaca v mojom diári je vždy nejako pekne ozdobený. Tentokrát to bolo veľmi jednoduché: 1. mala som v kite papier s jednorožcami 2. citát o jednorožcoch, ktoré vo mne veria a milujú ma si žiadal niečo viac ako len pohľadnicu ;) 

Verím, že som vás inšpirovala. Keby ste náhodou prepásli prvú nádielku mojich pohľadníc, tak si ich opäť môžete prezrieť TU.

Teším sa na vaše výtvory.

2 komentáře:

  1. Vali, všechny si podle tebe vyrobím, ale na ten shaker bys nám mohla poradit nějaký fígel, aby nám to netrvalo dvě hodiny :) Skvělé, díky moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😘 ❤ diky pavlinka. no neviem ako poradim nejaky zlepsovak na ten shaker lebo druhykrat ho asi uz neurobim 😂

      Vymazat

Pin It button on image hover