neděle 19. listopadu 2017

PLANNER DAY - vánoční plánování

JANE MORAVCOVA

Do Ježíška zbývá už necelých 6 týdnů! Nemůžu uvěřit, jak to letí! Ale na druhou stranu se už můžeme naplno pustit to vánočního dekorování diářů a snad i domácnosti, že? Čím jsem starší, tím víc Vánoce prožívám a chci, aby proběhly krásně, ale bez stresu, a moje děti měly tak na vánoční svátky krásné vzpomínky. Proto je potřeba dobře plánovat.

Rozhodla jsem se mít všechny vánoční nezbytnosti v jedné sekci diáře, proto jsem si vyrobila rozdělovač, který v mém diáři odděluje vánoční sekci.


O tom, jak mě baví psát seznamy, jsem se už zmiňovala, proto nikoho nepřekvapí, že jsem si vytvotřila jeden i na vánoční sezónu. Napadá vás, co by se tam ještě mohlo přidat? A vytvoříte si taky jeden? Jelínkovská samolepka je z loňského Creative kitu.
 



Další rozdělovače jsem už tvořila s Emičkou (necelé 3 roky), která mi nedala prostor k diskuzi. Takže si asi většina z vás dokáže představit, jak to probíhalo. :) Jeden rozdělovač mám připravený na seznam dárků - vždy se snažím pečlivě plánovat dopředu, co komu pořídím. Většinu dárků mám již vymyšlenou, tak snad nešlápnu vedle. 
 


Druhýrozdělovač je věnovaný adresám pro zasílání vánočních pozdravů. Přiznám se, že každý rok je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí poslat vánoční přání. Vím, že se to moc nedělá (nebo máte jinou zkušenost?), ale pro mě by to jinak nebyly Vánoce. To, že si člověk vzpomene na ty, co má rád a pošle jim papírový pozdrav, je podle mě k nezaplacení. Obzvlášť v dnešní době, kdy nemám tolik příležitostí se se všemi lidmi, které mám ráda, vídat tak často, jak bych si přála. (A loni jsem posílala až po Vánocích! Ostuda! Ale letos to dám.)
 


Poslední rozdělovač zatím nemá předem danou funkci, tak uvidíme, jaká role mu bude přidělena. Podělte se s námi - bez jakých vánočních plánů se neobejdete vy?
 


A bonusová fotka patří záložce, kterou vyrobila Emička (úplně sama). Strašně ji to bavilo a myslím, že zejména táta má velkou radost, že výhledově budeme potřebovat ještě jednou tolik materiálu. :)

2 komentáře:

  1. Super! :P
    Snad moc neprozradím, když řeknu, že se letos taky můžete těšit na nějaká vánoční zvířátka!
    Jinak Vánoční přání posílám už pár let! je to skvělá tradice, která neznámo proč zmizela! Přeposílané básničky smskou, stažené z internetu... to je věc, co mě každý rok na vánoce dokáže vytočit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vánoční přáníčka jsou nejvíc! <3 A vánoční zvířátka? KDY??? :D

      Vymazat

Pin It button on image hover