pátek 17. listopadu 2017

FREESTYLE - Snap album Irsko

ALENA
Hurá. Mám ho. Řeknu vám, to je vždycky taková radost, když je dokonáno. Ale pak si uvědomím, že chci dělat další. Zpět k prvnímu. Mluvím o Sn@p albu z Irska. Z této mé pětidenní dovolené jste mohli vidět travelbook a jednu ukázku na současnou PL challenge. 
 
V Irsku jsem byla v druhé polovině března s přítelovou kolegyní z práce (dlouhá historie :D). V pátek jsme přiletěly do Dublinu a hned se vlakem přesunuly do Tullamore, kde jsme strávily noc a druhý den po prohlédnutí města a Charleville pokračovaly vlakem do Galway. Zde jsme byly dvě noci s jedním celodenním výletem na Cliffs of Moher. V pondělí jsme se opět vlakem vrátily do Dublinu, kde končil náš výlet, a v úterý jsme se vrátily do Prahy. V Irsku se mi velmi líbilo a vím, že se chci vrátit a na delší dobu. Neodradilo mě ani místní počasí, které je prostě mokré. Ale zjistila jsem, že mi tamní déšť vadí daleko méně než ten náš český. Je jiný. Není tak vlezlý nebo jen hraje roli, že je to dovolená a tu si nechcete ničím kazit?
 
Ale zpět k albu. Co se týče použitého materiálu, musíme se vrátit do února k tehdejšímu page kitu. Kdo si pamatuje mývala a velrybu? Tak přesně ten padl nejen na zmiňovaný travelbook, ale i album. Dále jsem vytáhla kolekci Cestování od Lucky Š., pár scrap papírů, spoustu štítků a několik dalších jednotlivých drobností, co jsem doma našla. 
 
Po vzoru Jani B., kterou jsem osobně viděla vyšívat mapu Malty, jsem se rozhodla i já mapu vyšít. Sice je v travelbooku nakreslená, ale ta vyšitá na vellum vypadala tak pěkně. Už teď jsem proklínala členité pobřeží Irska, nevím, co budu dělat u Chorvatska. Naštěstí jsem měla dost (tři) geotagů, abych označila ona tři města, které jsme navštívily, a abeceda od Tima je prostě nesmrtelná. 
 
V albu jsem skoro vůbec nepoužívala „velké“ kapsy, ale papíry jsem si nařezala o něco větší a udělala si z nich prostor pro scrapování. Někdy jsem použila velkou fotku 15x20 a jindy je na stránce více menších fotek. Nejsem taková hračička (ve scrapu) jako ostatní holky, a tak album postrádá spoustu vychytávek, ale věřím, že časem na ně přijde a bude více „interaktivní“. Teď je to jen taková kukačka. 
 


Na poslední stránce jsem si nemohla odpustit samolepku z loňského podzimního PL kitu, kterou na mou žádost Sisi upravila a napsala „Sláva nazdar výletu, ZMOKLI JSME a už jsme tu!“.
 
A abych nezahltila blog fotkami, zde je video, kde si můžete album prohlédnout. Užijte si dnešní sváteční den a nadcházející víkend a já frčím do Frýdku.


12 komentářů:

  1. Famózní!!! Navíc má oblíbená kolekce! Miluju tenhle rozměr, 6x8 není ani velký ani malý... <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji. Joo je super. Hlavne na ty dovolene ho mam moc rada. :-)

      Vymazat
  2. Ešteže že je aj video, moc pekné a môžem si to pozerať dokola, mňa zaujali aj ako pekne tam ladia čierne a biele písmenká nápisy ( su hotove pismenka alebo vyrez.šablona? ) Pozerat takyto album z dovolenky nie je nuda 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lubi, vsechny pismenka jsou kupovana. Jsou to ty penove samolepici tickers. Nekdy jsou to takove samolepici penove fraze.

      Vymazat
  3. Parádní album a super video! Katka K.

    OdpovědětVymazat
  4. Super Alenko, máš album moc pěkné, taky jsem si na tuto velikost zvykla a pár už jich mám a i už jsem jich pár rozdala jako dárek, je to sympatická velikost vejde se toho tam docela dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji. Presne tak. Je to super! Ale nemuzu si stezovat ani treba na instagramove album. 🙂

      Vymazat
  5. Boziii, moc podarene. Libi se mi pouzita paletka barev :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diiky. Joo paletka byla jasna hned jak jsem se dozvedela, ze pojedu. Kit byl prvni a jedina volba! 🙂

      Vymazat
  6. Ali, to je mega super. :) Wow! Chci vidět naživo!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover