neděle 26. listopadu 2017

MY LIFE KIT projekty

ALENA
Když mi aktuální MY LIFE kit přišel, byla jsem nadšená! Ty barvy! Poslední rok jsem si oblíbila hořčicovou a modrá se šedou jsou také mé barvy! Navíc všechny ty domečky a peníčky! Ach. A když jsem uviděla ponožky, vzpomněla jsem si na Dobbyho! Ten by měl ještě větší radost než já.

Na podzim se mi nikdy netvoří dobře. Mám to obráceně než všichni ostatní, ale asi je to tím, že celkově trpím úbytkem světla. Proto mám vždy na podzim plno nedokončených stránek a doháním všechno až mezi vánočními svátky.
Ač se to podle dnešní ukázky zdá, tak nejsem tak aktuální. Přeskočila jsem pár týdnů, abych mohla lépe využít kit. 

Tento týden si totiž počasí dělalo, co chtělo. V pondělí nasněžilo a hned zase roztálo a o víkendu nás stihla na procházce taková sněhovo-děšťová přeháňka, že jsme byli durch. No prostě tento kit byla jasná volba.


Původně jsem měla v plánu stránku ladit více do barev listí, ale nakonec zvítězila bílá s modrou. Ty hnědé si nechám na jindy!
Moc se mi líbí, jaké množtví ozdob a serepetiček se tentokrát do kitu věslo! K 100% dokonalosti chybí už jen abeceda. Ty samolepky se stříbrnou fólií! No ach. Všude je pořád zlatá a stříbrná, kterou já mám osobně radši, nikde. Vellumové výseky jsou taky parádní. Ze začátku jsem se bála, aby nebyly moc průhledné, ale opak je pravdou. I na tmavém podkladu si nechávají svoji barvu.






  Doufám, že i vám se kit líbí a moc se těším na inspiraci ve facebookové skupině.

4 komentáře:

  1. Ali, stránka je skvělá! Skupinka na chodníku v aleji - bomba foto. A - modrá je dobrá - říkám pořád - a myslím, že se to celé DT brzy naučí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlata! 😘 dekuji. Modra je fajn..ja ji mela vzdycky rada..😜

      Vymazat
  2. Povedená stránka:)taky jsem přeskočila nějaký ten měsíc a pustila se do tohoto kitu....prosím ta abeceda černá - liška bystrouška, ta se prodávala samostatně nebo seženu ji ještě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ten kit si to prostě žádá. Abeceda byla prodejná i samostatně, ale buhužel už není skladem. 😞

      Vymazat

Pin It button on image hover