pátek 12. ledna 2018

FREESTYLE - vyšívání od VALIKY

VALÉRIA

Prajem vám všetkým krásny deň, dnešný freestyle bude o mojom spojení resp. prepojení  Vianoc a vyšívania.


Začalo sa to inšpiráciou. Videla som Paige Evans a jej stránky, sledovala ( a stále sledujem) jej videá. Potom som si kúpila zopár papierov s predkreslenými ružičkami. No a práve minulé Vianoce som dostala geniálny nápad:  Byť s rodinou, sledovať  všetky vianočné filmy a zároveň nestrácať čas :-) 


Mini ružičky som použila na layoute.


Tento LO je mix jej druhej a tretej kolekcie. Z druhej kolekcie som si požičala všetky ozdôbky súvisiace s vyšívaním, z tretej som si vystrihla kvietky.



Ozdoby v tretej kolekcii "Oh my heart" majú kovový odlesk v odtieni Rose gold. Kúpené som také nemala, tak som si ich vyrobila sama pomocou thermo fólie v rovnakom odtieni.


V kolekcii "Take me away" bol aj papier s predkreslenými krížikmi , ktorý som rozstrihala na 2 6x8 papiere a niekoľko menších kartičiek. 


Z jedného papiera som vytvorila mini LO s Alonkou. Vyfotila nás Leuška na našom minuloročnom výlete vo Frankfurte


Inšpirovala som sa farbami z papiera a páči sa mi, že to farebne nie je až také šialené 



Druhý papier slúžil ako zaujímavý rozdeľovač do môjho diára.


Taktiež som si vyšila aj veľkú ružu. Zatiaľ som pre ňu nenašla využitie, ale raz ho určite nájdem


Vyšívanie som trošičku vylepšila tým, že som vyšila aj vnútro ruže a nielen jej kontúry. Použila som 3 odtiene ružovej. Pri vyšívaní tejto ruže sme už oslavovali Nový rok na chate s priateľmi, takže tieto vyšívacie projekty vedia zabrať celkom veľa času. Nabudúce skúsim experiment koľko toho stihnem  vyšiť vo vlaku do Prahy :-)


Aj tieto Vianoce som pokračovala v tejto skvelej tradícii.


Kvietky som však vylepšila. Inšpirovala som sa mojou mamkou, ktorá vedľa mňa tvorila krásne korálkové náramky, a tak som ozdobila aj moje kvietky


Z dosiaľ nezistených príčin som nevyfotila celé LO, ale len ich detaily. Ak sa nenahneváte tak vám ich potom ukážem v našej skvelej FACEBOOK skupine, kde to krásne žije. Ak tam náhodou ešte nie ste, tak sa k nám určite pridajte.



Avšak tieto Vianoce som nevyšívala len ja, ale asi celá ČR a pravdepodobne aj SR :-) Ešte raz sa chcem poďakovať A + P za skvelý nápad a super zábavu. Takto vyzerá moja vyšitá kartička. Farebne som sa inšpirovala decembrovým Page a Extra kitom. Tento rok ten December daily dám, hoci aj v auguste.



Na stromčeky som prišila vianočné gule. Ozdobila som aj hviezdičky. Tie som vyšila tenkou striebornou niťou a potom ich zvýraznila striebornými korálikmi.


Dúfam, že som vás dnešným článkom navnadila. Každý layout by sa mi rozhodne nechcelo vyšívať a dosť ma z toho bolia prsty, ale je to skvelá zábava. Chcela by som končiť tým čím som začala.  Skvelou inšpiráciou mi boli aj Janka B. a naša Leuška . Ich kvality rozhodne nedosahujem, ale to ma predsa neodradí :-) 
Krásny zvyšok dňa vám prajem,
Valika

7 komentářů:

  1. Juj to je krása 😳 ten rozdelovač v diari ma dostal, vyšívanie v scrapbookingu je fakt super, vyzerá to úžasne, LO s ružičkami paráda, teda Valika 👍👍👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ľubka ďakujem krásne. som rada, že sa ti to páči ♥

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vali! Nahhera! A vyborna zabava k pohadkam :) Ty vysite kyticky s koralky jsou uuplne nejkrasnejsi uz se tesim na foto cele stranky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lucinka dakujem. si velmi mila ♥ budem sa snazit odfotit co najskor ;-)

      Vymazat
  4. Vali to je teda parada, ani se neptam kolik hodin jsi stravila vysivanim... vysledek je proste paradni a urco za ty hodiny vysivani to stalo. Hodne Jsem vysivala na zakladce a libi se mi, ze se to Ted vraci , spolu se scrapbookem je to opravdu original hand made

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicka dakujem ♥ veeela. to sa ani neda spocitat, ale zase pri tych ropravkach a Peliskach to ani nebolelo a bolo to raz dva :-) no pre mna je to novinka, lebo v skole ma to vobec nebavilo. o to viac si to teraz uzivam. tesim sa na tvoje vytvory ♥

      Vymazat

Pin It button on image hover