sobota 20. ledna 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Můj první článek a zrovna taková pecka! Kaktusy, lamy... to jako fakt? Na žádné exotické dovolené během vánočních svátků jsem nebyla. Co teď? Nejprve jsem chtěla jít na jistotu a použít nějakou z fotek z léta, pak jsem si ale řekla, že do toho jdu. Bude to sranda a o to přece jde.
 
K barevné paletce se mi perfektně hodila fotka z jednoho zimního předvánočního bobování. V mojí nové bundě jsem byla opravdu nepřehlédnutelná, takže jsem zvolila podkladovou bílou čtvrtku, která byla součástí lednového Page kitu. Aby stránka nebyla jen „nudně“ bílá, mírně jsem ji ořízla a podložila krásnou žlutou Good Vibes- Life Goals, taktéž z kitu. 
 
Podruhé v životě jsem usedla za šicí stroj, a to jen díky tomu, že ho moje mamka zapomněla u nás, když mi zkracovala vánoční ubrus. Obšila jsem layout dokola a to jsem se teda zapotila. No obdivuju všechny švadlenky. Když mi nit několikrát praskla a já šila naprázdno, létalo vzduchem i několik sprostých slov. Nakonec se to ale podařilo.
 
Fotku jsem měla vybranou hned, jen jsem ji podlepila příjemně vzorovaným papírem Good Vibes- Hashtag. To dopoledne jsme všichni pěkně vymrzli, takže mě přišlo vtipné doplnit okolí fotky právě kaktusy a přidat k tomu i ten nadpis. Někdo je zmrzlý jak rampouch, no my dvě jsme prostě byly zmrzlé jako ty dva kaktusy…hihi. Mimochodem nadpis je tvořený z písmenek, které byly součástí listopadového Page kitu a u holek můžete koupit samostatně zde.
 
Layout se mi pořád zdál hodně bílý, a tak jsem kromě krásných kartonových výseků, epoxů a nálepek ve tvaru šestiúhelníku z lednového kitu, vytáhla i razítkovou abecedu HEXA. Vybrala jsem jen jedno políčko, které je prázdné, a s pomocí Prima marketing razítkovací barvy jsem jej postupně několikrát obtiskla, abych vytvořila kolem fotky strukturu. Použila jsem krásný mintový odstín, který jde vidět jen v určitém úhlu, proto na některých fotkách úplně mizí, což je škoda.
 




A tady už výsledek, co na něj říkáte?

 
Tak jako Jani S. i já často velkou stránku doplňuju PLkem. Fotek z dopolední sáňkovačky bylo dost, a tak jsem si pohrála s papíry a ozdobami, které mi z kitu zbyly. Na úvodní kartičku jsem vystříhala kaktusy z papírové čtvrtky Good Vibesh – Fresh, no a nesměla chybět ani lama pro Aničku Norman. Už teď se těším, co pro nás holky připraví v únorovém kitu.
 

6 komentářů:

  1. Anni, to je fakt nadhera!! Ty hexagony, ty barvy, jak ti to krasne ladi a ze ses nezalekla kaktusu! A ta zluta tam vypada fakt super :) PL stranka to cele krasne doplnuje, si to porad prohlizim dokola, obdivuju ze umis tak skvele pouzit barvy

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné ... veselé i vtipné ...

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, super stránky! Vtipně napsané ... pobavila jsem se. :) Kaktusy k sáňkovačce za 10 bodů z 5. A vtipné to je, krásné, prostě pecka. Moc se mi líbí PL úvodka ... no, ještě se přijdu znova pokochat. ;) Ale nejdřív práce, kaktusy už mám a teď je otázka, zda dokážu umístit tu lamu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani krasne stránky. Super zladene a klobuk dole že si sa nebala to zladit so zimnými fotkami. Je to krásne farebné a ide z toho pozitivna energia 😊 👌 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekné, kto by to povedal kaktusy so zimnou fotkou ? 👍 U nás je už druhý mesiac uplne smutná šedivá zamračená zima a táto stránka je tak krásne pozitívna farebná a veselá.

    OdpovědětVymazat
  6. Mankote, všem Vám moc děkuju za krásné komentáře,to se hned lépe tvoří:-) Je fakt,že jsem si nejdřív nebyla vůbec jistá co z toho bude, ale kupodivu to bylo jednodušší než jsem čekala a hlavně osvěžující tvořit něco jinak, než je člověk zvyklý. :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover