pondělí 28. května 2018

PRODUKT PAPERO AMO - Chipboardové ozdoby / ADÉLA

Nevím, jak vy, ale já se při rozbalování každého nového kitu nejvíc těším na epoxy samolepky a chipboard výseky. Vysypu si je na stůl a jednotlivé kousky si beru do ruky, promýšlím, jak je využiju na stránce nebo jestli si je radši schovám na přáníčka nebo si je nasypu do velké sklenice a budu se jimi prohrabovat ve stresových chvílích. Těch možností je totiž tolik! 
 
Dnes vám ukážu, že tyto krásně „tlusťoučké“ ozdoby můžete využít i méně tradičním způsobem, třeba na party k uvítání nového člena rodiny. 
 
Výseky z aktuálního My life kitu jsem využila na stránce s minimalistickým rozvržením, které mě zaujalo na Instagramu a chtěla jsem si ho taky vyzkoušet.


Ty stromečky jsou prostě rozkošné!


Ptáčci z dubnového kitu mi zdobí kartičku v PL albu.


Chipboardy vám poslouží i při výrobě přáníček a roztomilý méďa (z kolekce První rok) může mít malou korunku.


Nebo během chvilky můžete vytvořit přání k uvítání nové malé holčičky. Zvířátka jsou z kolekce První rok a jsou ideální i ke zdobení dětského alba.


Celou oslavu můžete tématicky doladit a z chipboardů vyrobit i zápichy do muffinů, hosté nebudou vědět, který si vybrat dřív. :)


A jaké ozdoby máte nejraději vy? Přeji krásné pondělí a pohodový start nového pracovního týdne.


Adéla

5 komentářů:

  1. Adél, krom toho, že to máš nádherně snové a že tvá minimalistická stránka je krásná (podobných mám na nástěnce hned několik - také je žeru), padám z tvé fotodokumentace! Pecka! Tvé muffinky bych si dala hned!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky moc! S fotkama pořád bojuju 🙈 Na notebooku mi monitor už dost zkresluje barvy, tak vše upravuju přes telefon, pak si nejsem jistá, jestli nejsou zase moc světlé atd.
      A ty muffiny mi normálně všechny snědli! Ani jsem neochutnala :)))

      Vymazat
  2. překrásné projekty! všechny :-)Medvídkové přání je skvělý nápad. Zaujalo mě taky čím jsou dělané skvrny na druhém přání? Chipboardy jsou top, hned mám chuť s nimi taky pohrát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ty růžové pruhy? To je jen Distress inkoust s trochou vody a plochý štětec :)

      Vymazat
  3. Adél, úžasná inspirace. Krása...taky miluju chipboardy ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover