čtvrtek 5. července 2018

OLDIES - kruhové minialbum od ADÉLY

Stane se vám, že nějaký kit, sadu výseků nebo razítka strašně nutně potřebujete a pak vám rok leží v krabici? Něco takového se mi stalo třeba se sadou miminkovských kartiček od Lucky. Jsou k umazlení, no ne? Myslím, že je Papero holky pustily do světa nedlouho po příchodu mého syna a prostě jsem je musela mít…a pak čekaly… Ale víte co? Ta barevnost je tak univerzální, že jsem je použila na výrobu minialba pro manžela. Je v nich hodně bílé šedé a hnědé barvy, doplnila jsem jen kraft kartonem, modrým s bílými puntíky a jemným pauzákem (vellum). Základ tedy tvoří mimi kartičky a chipboardové výseky. Na přední straně jsem je doplnila ještě novější sadou hvězdičkových epoxy samolepek a embossovaným nápisem.
 
V celém albu se hodně opakuje motiv hvězd a mráčků. Protože jsem album dávala manželovi společně s dětmi, škrtla jsem nápis „miluji“ a změnila na milujem pomocí abecedy z aktuálního extra kitu.
 
Udělala jsem obláčkové kapsičky a z fotek udělala visačky. Na další straně je opět část kartičky z mimi kolekce, stejně tak i výsek „tady a teď“.
 
U albíček mám moc ráda různé průhledy. Původně jsem „zadní strany“ jednotlivých fotek nechala bílé, ale pak jsem se rozhodla dozdobit i je. Žádné složitosti, většinou pár výseků z Bigshotu nebo chipboard ozdoba.
 
Tady jsem zase udělala malou kapsičku a vsunula fotku. K jejímu vytažení slouží kvítky z aktuálního card kitu, které jsou bílé embosované na vellum.
 
Embosované kvítky jsem použila i na další dvoustraně a jednu z fotek ukryla pod kolečko, které je také z jedné mimi kartiček.
 
Závěr albíčka je zase s „průhledovou“ stránkou a pod ní fotka na vellumu a hromada vyseknutých větviček a lístečků.
 
Protože ne vše jde zachytit obrázky, mám pro vás i malé video. Tímto děkuji kolegyni Janě, že mi nahradila stativ. :) 
 Jste taky takoví sběratelé nebo zpracujete hned vše, co si koupíte? 
Přeji krásné léto, hodně zážitků a spoustu fotek!
Adéla

11 komentářů:

  1. Je dokonalé ❤ Naživo i na videu s trochu rozklepaným stativem 😉 Bylo mi ctí a sž si pořídím ty správné šablony, liftnu! 🌸🌸🌸

    OdpovědětVymazat
  2. Adel to je tak kraaasne, nežné a jemné. Moc moc povedene 😊😉👍

    OdpovědětVymazat
  3. Adelko věděla jsem , ze to bude krasnost, ale TOTO!!! Ty veluˇove kytičky a kapsicky ach. No manžel musel být unesený:-) takové míní projekty proste miluju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unesený nevím, ale radost měl :) Ještě jsme přidali jednu stránku, na kterou Ella nakreslila celou rodinu, jen mi neseděla do barevného schematu :)))

      Vymazat
  4. Nadhera..na kruhove album uz si brousim zuby dlouho!

    OdpovědětVymazat
  5. Adéla, you're right - this lovely album is more than nice :) Thank you to share it with us on Studio forty designs blog. Hugs - Magda and the rest of DT S40 :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover