sobota 17. listopadu 2018

FREESTYLE - vánoční exploding box od ADÉLY

Přemýšlíte, jak originálně zabalit drobný dárek nebo peníze nebo pozvání na kafe? Myslím, že „exploding box“ je to pravé, pokud chcete vyvolat ten správný wow efekt. Vždycky se mi líbily, ale myslela jsem, že jsou moc složité, ale víte co? Nejsou! Toto je můj první a jako u všeho, když je úžasný materiál, jde to samo,
 
 
Listopadovýmy life kit a extra kit mě okouzlily a hned jsem věděla, že roztomilé medvědí výřezy musím použít na něco jedinečného.
 
 

Exploding boxy jsou většinou z více vrstev, ale pro začátek jsem se držela „při zemi“ a udělala jen jednovrstvý s kapsičkami. Když vyrobíte jeden, začne vám v hlavě naskakovat, jaké další schovky by se daly přidat. 
 
Základem je čtverec o rozměru 21x21 cm rozdělený na třetiny. Rohové čtverce odstřihněte, aby se po sundání víka celý boxík rozplácnul. Nebo můžete dvě strany nechat spojené jako já.
 
 
Z kitových kartiček jsem si udělala panely o cca 2 mm menší, tzn. 6,8x6,8 cm.
 
 
Oboustrannoupáskou jsem si na venkovní stranu krabičky nalepila stuhu. Konce nechte trochu delší, aby se mohly zahnout dovnitř a překrýt panely ze vzorovaného kartonu.
 
 
Dvě stěny jsem nechala jako pozadí pro zvířátka, a tak mi na dozdobení zůstaly jen dva panely. Nechtěla jsem nic komplikovaného a vellumové výseky jsou úplně ideální. Stačí sepnout sešívačkou a přilepit.
 
 
Tyto dvě kartičky jsem podlepila jen po stranách 3D páskou, aby se dovnitř dala ještě zasunout visačka.
 
 
Na dno krabičky jsem přidala trochu vaty místo sněhu.
 
 
Dvě stěny jsem k sobě pro jistotu ještě přivázala nití s navlečenými hvězdičkami z vellumu.
 
 
Zvířátka jsem přilepila jen na spodní hraně pomocí silikonového lepidla. Stejně dobře vám bude držet i s tavnou pistolí.
 
 
Víko krabičky je udělané stejným způsobem jako základ, jen strany má cca 2 cm. Dozdobila jsem ho ještě medvědí visačkou a nádhernými listy z vellumu
 
 
Jestli jste dočetli až sem, tak sami vidíte, že na tom nic není.
 

 
Mám tu pro vás i minivideo
 

Už se moc těšíme, až naší Paperoamo rodině na facebooku ukážete, co jste z našich kitů vytvořili vy. 
 
♡ 
Adéla

8 komentářů:

Pin It button on image hover