úterý 11. června 2019

MY LIFE KIT projekty / ANNIE

Krásný červnový den! Prázdniny už jsou za rohem a já mám pro tebe inspiraci na jedno minialbum, které vzniklo z posledního ML kitu. Nápad přišel po jednom příjemném odpoledni, které jsem strávila u mé kamarádky Lucky, která mě a dalším papírovým nadšenkyním každý měsíc dovolí tvořit v jejím království. Tento měsíc si pro nás Lucka nachystala moc roztomilé minialbum od Paige Evans a mě se ten nápad tak zalíbil, že jsem si ho doma přetvořila tak, aby mi pasoval rozměrově k My life kartičkám. Zároveň jsem si ho taky místo nastojato, přetočila naležato. Chtěla jsem totiž vytvořit takový malý výletní baťůžek, když jde o album výletní.
 

Co k výrobě alba potřebuješ: 

Čtvrtku na základ (já zvolila bílou) 
PL kartičky 4x6 na vnitřní stránky a 3x4 na dozdobení 
Nálepky, výseky z kitu 
Provázek 
Další čtvrtky a doplňky dle fantazie 
Nejprve si vytvoříš základ alba a narýhuješ si rozměry.
 
Pak jsem si narýhovala z větších PL kartiček základ na vnitřek alba. Stačí ti 4, max 6 Pl kartiček.
 
Jednotlivé základy jsem si pak slepila dohromady jako harmoniku, přidala jsem i pár vellumových stránek.
 
Některé stránky jsem podlepila po stranách pěnovkou a vytvořila tak kapsy pro další fotky. Základ byl hotov a mohla jsem začít zdobit a doplňovat fotky.
 
Použila jsem i některá hesla a abecedu z červnového Page kitu. Ptáčci jsou prostě úžasní a v albu nesměli chybět. Na vellumu s provázkem vypadají mooc dobře.
 
Jedna ze schovávaček. Na chatě byla obrovská rohová vana, takže jsme tam vždycky večer naházeli všechny děti a byl klid.
 
Album ještě není 100% hotové, ale prostě jsem ti ho musela ukázat. Výlet na Dlouhé stráně, Dolní Moravu a Šerák fakt můžu doporučit, je tam nádherně a zvládnou i malé děti. Jen si dej pozor, aby ti nezastavili na zpáteční cestě ze Šeráku lanovku jako nám. My si museli dát tour de sjezdovka a na konci cesty bolely nožičky i dospěláky.
 
Tento ML kit je prostě úžasný na všechny dobrodružné výlety do přírody. Určitě jsem s ním ještě neskončila. Užívej slunečných dnů a třeba naplánuj nějaký výlet. 
Nakonec krátké video

7 komentářů:

  1. To je dokonale 😍😍😍 fakt ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, to je tak krásně ňuňavé! :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je suprové albíčkooooo👍👍👍😉

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý kufřík, hodil by se i na nedělní den otců 😉 krása 😍

    OdpovědětVymazat
  5. Moc dekuji devcata, no me to zas pripomina aktovku, budu mit os zari prvnacka, tak mozna jeste vyrobim na roźoucenou paniˇ ucitelkam do ms��

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover