čtvrtek 6. června 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Přeji vám všem krásný den! Připravila jsem si pro vás další várku inspirace z aktuálního My life kitu.  Tentokrát to budou nejen dvě PLkové stránky, ale přidám také jednu velkou, tak jdeme na to…
 

První stránku jsem si vyloženě nechala rozkvést pod rukama. Hlavním důvodem bylo, že je to stránka z prvního květnového týdne – První máj, lásky čas.
 
Ano, tento týden už jsem byla opravdu ,,jako balón“. Samolepka balónu na mě doslova křičela z aršíku… Podlepila jsem ji papírem a pěnovkou, aby pěkně vynikla. K ruce jsem si ještě přibrala samolepící štítky z loňského lednového ML a věci z únorového zamilovaného Page kitu –dřevěný výsek s nápisem a také skvělou růžovou mini abecedu.
 
Na úvodku jsem zvolila malou kartičku, kterou jsem doplnila nápisem z již zmíněné růžové abecedy. Samolepku ,,Je tu víkend“ jsem rozstřihla a první část nalepila sem. Druhá část pak přistála na fotku s kamarády. K journalingu jsem přidala velký výsek srdce, který byl v únorovém Page kitu. 
 
K naší líbací prvomájové fotce – pod šeříkem, jediný tehdy totiž ještě kvetl – jsem přidala dřevěné výseky srdíček a opětvýsekz únorového Page – prostě moooc lásky!
 
Druhá stránka už není tak moc růžová a zaláskovaná, krásných kytiček, které doprovází celý kit, jsem se ale nevzdala… Pro zmírnění růžovosti jsem použila i pár modrých kartiček.
 
Sáhla jsem po stejné růžové abecedě jako na předchozí stránce. Tady jsem přidala i samolepku kávové konvice – řeknu vám, tenhle kafíčkový aršík samolepek řadím do své oblíbené ,,must have“ kategorie! Vedle na kartičku jsem nalepila kulatý výsek ,,spolu“ taktéž z únorového page.
 
Úvodka je opět malá kartička, na kterou jsem postupně do věnce vrstvila samolepky a výseky lístečků a dřevěný výsek z dubnového Page kitu. Použila jsem i datumové razítko, na které jsem protentokrát nezapomněla… Stává se mi totiž dost často, že až mám projekt hotový, vyfocený a uložený, vzpomenu si, že tam nemám datum a tisknu ho na stránky někdy až po zveřejnění článku
 
Velkou kartičku s řádky jsem z větší části zakryla fotkou. Konce řádků, které vykukovaly vlevo od fotky jsem zamaskovala přidáním samolepkových lístečků a dřevěného výseku,,jaro“.
 
Součástí kitu nebyly jen kytičky, ale i stromky, ptáčci a velká větvička se šiškou. Tento materiál je ideální na nějakou super vycházku po lese. Jeeenže, to nesmíte bydlet na úplném jihu Moravy (všude kolem jen samé vinohrady) a být na konci devátého měsíce těhotenství… :D Vzpomněla jsem si ale, že jsem ještě nenalepila mou oblíbenou fotku z únorového maškarního karnevalu, kde byla Barča v kostýmu Červené Karkulky a náš táta jí dělal vlka. Prostě pošlu Karkulku do lesa… Na pomoc jsem si vzala velký bublinový výsek a jednu čtvrtku Bazzil Basics odstínu Pigment.
 
Nejprve jsem vzala barevnou čtvrtku, na jednom místě ji natrhla a celou ji obšila a nalepila na bílý strukturovaný papír. 
 
Potom jsem do bublin nalepila fotku a bílý papír pro journaling. Jelikož už mám v Plkovém albu popsáno, co a jak se dělo na karnevale, zvolila jsem jako text začátek Červené Karkulky od Zdeňka Svěráka, kterou Barča v jednom kuse zpívá.
 
Pak přišlo na řadu celou stránku dozdobit výseky a samolepkami z kitu. Tady jsem si dala jako výzvu, použít co nejvíce těch krásných ptáčků. Nakonec se mi tam vešli tři. Nalepila jsem i velký dřevěný výsek větvičky a visačku.
 
Úplně nakonec jsem za pomoci šablony černým fixem přidala pár černých koleček.
Krásný červen přeju!

8 komentářů:

  1. Peti máš to krásne zladené. Fakt dokonalé. Najviac ma pobavilo to krásne bruško a balón ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, balón je za 100 bodů! ;) Mc krásné stránky, jemné a něžné, jako všechny tvé projekty! Ať vám balónek hezky roste i mimo bříško!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani 😘 mímo roste před očima, je to hroznej pijan 😂

      Vymazat
  3. Peti, krásně rozkvetlé a veselé stránky ;) No a balonek je nejsuprovější, to je jasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou tak krásně pozitivní stránky!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné 👍👍👍 už se těším na fota mimi a móóóc gratuluji 💐💐💐

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover