úterý 25. června 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Krásné letní úterý!!! Já nevím, jak ty, ale já už se vidím někde u vody s nohama nahoře, nejlíp tak s nějakou dobrou knížkou a mojitem. Místo toho teď v práci finišujem, na zahrádce dozrává ovoce, že nevím, z čeho dělat marmeládu dřív, a děti chodí spávat po desáté, protože je zkrátka dlouho světlo. Přesně jak psala Iva, na lepení teď moc času nezbývá. Ani nevíš, jak jsem ráda, že jako členka DT ti můžu každý měsíc představit své stránky, které by jinak snad ani nevznikly. Dneska pro tebe mám inspiraci z červnového Page kitu, který je mi věrně známý díky perfektní akci PA. Na workshopu se Steffi Ried jsme mohli tvořit právě z papírů odMaggie Holmes z kolekce Sunny days, které jsou součástí kitu. Samotný kit je hravý a přímo láká k nalepení letní stránky. 
 
 
Já musela tentokrát zabrousit do minulosti a našla jsem fotky z minulého léta, ale taky z naší první rodinné dovolené u moře v roce 2014. Vznikly tak dva layouty, které ti teď ukážu.
 
První stránka je klasický formát 12x12. Hned když jsem viděla ty barevné kruhy, měla jsem jasno, že je vystřihnu a něco s nimi provedu. Nejprve jsem chtěla zdokumentovat párty, protože mi připomínaly pompomy, pak jsem z nich chtěla udělat kytičky… nakonec jsem zvolila variantu klasické kruhové koláže. 
 
Na bílou čtvrtku jsem si postupně vyskládala vystřihnuté kroužky a taky dvě fotky. Jednu z nich jsem nalepila přímo do levého horního rohu a pak už jsem jen postupovala napříč stránkou až k pravému dolnímu rohu. Chtělo to ale nějaké orámování a tak jsem místo vrstvení pod fotky, vrstvila papíry pod bílou čtvrtku. 
 
Vystřihnuté kroužky jsem si ještě nastříhala, kopírovala jsem při tom černé čáry. Nalepila jsem pouze středy tak, aby se s kroužky dalo dál pracovat, vznikly z nich po nastřihání takové větrníky a působí i víc plasticky, což se mi líbí. 
 
Nadpis je tvořený dvěma výseky z kitu a pak jedním velkým z únorovéhoPage kitu 2018.  Paráda, jak se dají kity kombinovat.
Volná místa jsem doplnila samolepkami z kolekce Summer Lights od Pink paislee, kterou už mám doma pár let a konečně na ni přišla řada. Neonové samolepky stránku příjemně ozvláštnily. 
 
Do zbylých dvou rohů jsem přidala shluky výseků a samolepek. Na dozdobení uvázala mašličku. Naposledy jsem vytiskla a přidala journaling na vellum. 
 
Druhá stránka byla oříšek, protože mě dlouho nic nenapadlo. Pak jsem se ale podívala na tu pruhovanou stránku a najednou se mi vybavila deka. Jo deka, na které leží člověk na pláži nebo na koupáku. Hned mi taky naskočila fotka, která je opravdu už 5 let stará a ještě ji v albu nemám. 
 
Po vzoru Janičky Bennett jsem vzala nůžky, pustila si youtubko a stříhala fringe. Ten jsem udělala z obou stran jak na barevné, tak na bílé čtvrtce.
 
Nebyla jsem se začátku rozhodlá jestli půjdu do formátu 8,5x11 a nebo barevnou čtvrtku podlepím 12x12. Každopádně to můžu udělat vždycky.
 
Ještě než jsem střihla, jsem si na bílý papír postupně vyskládala fotku a ozdoby, abych věděla, kde chci journaling. V PC jsem si připravila textové pole, vytiskla na zkoušku i s orámováním, pak orámování nezapomenout odstranit a vytisknout na ostro. Vyšlo to napoprvé, paráda.
 
Pak už jen stačilo umístit fotku, nadpis „léto“, vystřihnout jeden slunečník, nalepit pár nálepek z kolekce Sunny days a bylo hotovo. 
 
Dneska je to ode mě všechno. Moc děkuju, že jsi dočetla až sem a těším se zase příště.

4 komentáře:

  1. obě stránky jsou super, už se těším, až budu mít nějaké letní fotky, které budu moct použít.

    OdpovědětVymazat
  2. Veliká krása! ❤ Hned bych si schrupla pod slunečníkem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kočičko, ten slunečník je božííí! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, ta deka je parádní nápad 😉 Máš to skvělé ☺️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover