úterý 13. srpna 2019

PAGE KIT projekty / MIRKA


Zdravím všechny milovnice papíru! Moje dnešní inspirace ze srpnového Page kitu bude taková trošku rámečková. Nevěděla jsem totiž, jak uchopit tento kit. Má fantazie si dala jako na potvoru zrovna dovolenou. Abych se ale od něčeho odpíchla, tak jsem si dala takovou osobní challenge- použít na každém z projektů rámeček. Nápady na vytvoření stránky hned dostaly jiný rozměr a pomalinku i konkrétní obrysy.



Stránka 1

Na první stránku jsem si vzala jako podklad puntíky. A jak je na první pohled vidět, taky ,,vystřihovánkový” papír, který jsem rozšmikala úplně celý. Vystříhané motivy jsou poskládané do rámečku kolem fotky.


Kromě motivů z papíru jsem mezi ozdoby přidala i chipboardy a výseky z kitu. Hesla se mi k fotce ze služební cesty hodily. Naštěstí jsme tam byly jen samé holky, jinak nevím :D


Nadpis je poskládaný z abecedy z ML kitu 7/8 2019 a možná jste si všimli ,,chyby”, že mám na jednom místě nalepená dvě písmena. Udělala jsem to tak schválně, v týmu pracujeme dohromady Slovenky i Češky a tak jsem chtěla, aby to bylo oboujazyčně.


Stránka 2

Druhá stránka je doplňková k té první. Fotek a zážitků ze služe(o)bky jsme měly hodně, takže jsem vytiskla koláž čtvercových foteček a rozmístnila je do předpřipravené vyšité mřížky.


Prázdná místa jsem doplnila opět mixem vystřižených ozdob, výseků a nálepek z kitů.


Miluju, když se hesla z kitu dokonale hodí jako popisky fotek. Takhle vtipný popis bych prostě nikdy nevymyslela…


I vystřižený zámeček se mi maximálně hodil. Uznejte ;)


A takhle vypadají stránky vedle sebe. Výjimečně nepůjdou do mého alba, ale budou vystavené hezky na nástěnce v práci. 
 
 
Stránka 3

Na třetí stránku padly všechny samolepky štítků, které byly v kitu. Rámeček byl totiž udělaný právě z nich.


Jako podklad jsem zvolila linkovaný papír, do kterého jsem uprostřed vytrhla díru a podlepila ji pomalovaným akvarelovým papírem. Kolem dokola této díry jsou nalepené úplně všechny štítky. Měla jsem jich málo a pár jsem si jich ještě musela vyrobit. Naštěstí to jde snadno, jen jsem obstříhla rámeček, který zbyde na aršíku po sloupnutí samolepky a nalepila na bílou čtvrtku. A zase obstříhla. Na štítky jsem přilípla samolepky s hodící se nápisy.


Jelikož je selfíčko z letu balónem, přidala jsem nakonec mimo kitové ozdoby i dva balóny a mráčky. Bez nich by to nešlo, to je jasný :)


Stránka 4

Poslední, čtvrtá stránka je spíš jen taková srandička. Nic složitého a nic světoborného. I přesto bych vám ji ale ráda ukázala.
Když jsme si na začátku prohlíželi s manželem čerstvě vybalený kit a pročítali hesla na aršíku s nápisy, padl nám zrak na nápis #bezfiltru. V téže sekundě nás napadlo to samé…pivo...


A tak jsem si scrapla ještě jednu holčičí fotku ze služebky. Abych dodržela svou kitovou challenge, i tady jsem použila rámeček. Tentokrát z větviček. Dejme tomu chmelových… S přimhouřením obou očí.


Pod fotku s rámečkem jsem pomocí výseků a šití znázornila pivní čárky na lístku.


A pak už jen přidala výsekové rámečky. Jeden z toho na journaling. Hotovo!


Z dnešní inspirace je to vše, užívejte léta a najděte si taky chvilku na tvoření, ať se máme čím kochat!

11 komentářů:

  1. Tvoje články se moc pěkně čtou 🤩a stránky jsou krásné, spousta inspirace, služe(o)byla je super nápad a i to pivo je vtipný 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Mirka, to je bohovske. Riadne si si zatvorila. A kolko vtipkov je na tych strankach. Paradicka!

    OdpovědětVymazat
  3. Miri to musela být jízda:-) osobni challenge he super a tobe se všechny stránky povedly moooc. No a ty čárky od piv, tos mě dostala:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní výtvory, ale stránka se štítky je TOP ...

    OdpovědětVymazat
  5. Jáááj, u vás v práci máte najlepšiu nástenkárku! :) Krásne stránky si vytvorila. Priznávam, že tento kit som si nekúpila, ale teraz mám chuť urobiť to! ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover