pondělí 23. prosince 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA


Krásný předvánoční den, doufám, že už máte všichni, všechny, všicky ..:D... všechno hotové a už si jen užíváte pohodu. Ehm.. já mezi ně nepatřím, dneska nejvíc práce přede mnou. Ale věřím, že vy si najdete chvilku u kafe či čaje nebo horké čokolády s marshmallow na přečtení mého posledního letošního článku.



Měla jsem toho v plánu víc, ale skolila mě nemoc a vánoční shon se projevil v plné míře. Naštěstí mě zachránila nově nainstalovaná tiskárna, která tiskne i kvalitní fotky (o prvních deseti vyhozených fotkách, které stály za prd, než jsem našla správný postup, se zmiňovat nebudu). Tudíž už můžu sednout k lepení kdykoliv, vytisknu si jeden týden a lepím. Co vám budu povídat. A konečně taky můžu dotisknout ten journaling za poslední rok. 


Holky, v klidu, nejsem takhle nechutně aktuální, jen jsem chtěla lepit Vánoce, když je ten My life kit od Sisi tak krásný! A jiné než letošní Vánoce nemám. Původně jsem chtěla ukázat týden s výletem do Vídně, ale těch fotek! Potřebovala jsem něco rychlého, a tak volba padla na 50. týden letošního roku, kde už jsou Vánoce více méně patrné. 


Stromeček, perníčky, výzdoba, sníh, vánoční vtipy (ten jsem si musela do PLka dát, protože každý kočkomajitel tohle pochopí, je skvělý!). Ale taky je to ten týden, kdy jsem si dala dva dny leháro s čajem a kapesník byl můj nej kámoš, hned po lécích. Přijde mi, že letos je těch nemocných takhle před vánoci hrozně moc. Asi nějaký moribundus.


Stránku jsem nalepila celkem jednoduše, všechnu práci za mě odvedl materiál. Krásně zdobené kartičky, pár samolepek, nějaký ten nápis a je to. Kdybych takhle rychle lepila každou stránku, jsem o tři roky napřed :D, ale to by mě to zase nebavilo. I tentokrát jsem na stránku přidala vellumovou kartičku, která sice nevynikla, ale hezky mi doladila jednotnost. Je to ta s perníčky. 


K ní potom ladí ta s journalingem, který jsem konečně mohla vytisknout hned! Trochu jsem se bála, že se netrefím a text mi ujede někam mimo, ale vyšlo to a já jsem pro jednou nemusela žadonit o stejnou kartičku u holek z DT. Font textu je stažený a jmenuje se Bohemin Typewriter, tímto děkuji Jani S. za jeho ukázání. Jo a velikost písma je prosím 8, fakt mrňavé, takže se těším na důchod, až to se svými mega dioptriemi budu luštit s lupou. 


Jestli se ptáte, proč mám u 3. adventu dvě fotky s adventním věncem, tak protože nejsem troškař a mám rovnou dva. Ten starý mi bylo líto vyhodit, takže dostal dozdobený kabátek a letos se ještě upotřebí. Na příští rok zvažuji obměnu i vánočních baňek na stromku, takže možná poprvé nebudou růžové Vánoce. Pan muž totiž říká, že je to holčičí stromek...nechápu :D. 


Tímto se s vámi všemi loučím a přeji vám krásné prožití vánočních svátků, ať pod stromečkem najdete, co si opravdu přejete (my víme, že je to celý sklad Papero amo) a hlavně klid a pohodu. Do nového roku vstupte tou správnou nohou a ať je úspěšnější než ten letošní. Já doufám, že se s vámi opět shledám v lednu zde na blogu. 

1 komentář:

  1. Ali perfektní počteníčko, velice mě pobavil koment tvého muže se stromkem :-) a dát si vtip do plka, to je geniální.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover