pátek 20. prosince 2019

MY LIFE KIT / Petra

Krásné páteční ráno! Pro většinu z vás je dnešek posledním pracovním dnem před Vánocemi. Pojďme se teda naladit na vánoční notu ještě o kapku víc s aktuálním MY LIFE KITEM! Snad vás moc nezklamu, když se v dnešních inspiracích neobjeví žádné PL kapsy.



Už delší dobu jsem si nevytvořila žádnou velkou stránku. S přihlédnutím na nedostatek typicky vánočních fotek do PL alba jsem dospěla k názoru, že je na ni ten správný čas teď. Vybrala jsem fotku, na které Barunka pekla perníčky.

Nejprve jsem si na bílý papír udělala cákance černou tuší. Potom jsem z velkých kartiček vyrazila kolečka pomocí magnetické raznice. Tuhle super vychytávku jsem si nechala naložit od ségry k narozeninám, vůbec nelituji a asi se z toho stane taková naše tradice, než dosbírám celou sadu! Pak jsem na papíře začala shlukovat kolečka a ozdoby do třech míst.


Nahoru kromě koleček a výseků přistál ještě jeden samolepkový nápis. Vyšívání jsem postupně přidala ke každému shluku. Průhledné samolepky hvězdiček padly na tento layout úplně všechny.


Doprostřed jsem umístila již zmiňovanou fotku. Velký nápis je poskládaný z béžové abecedy, která je součástí kitu. Mám doma tu stejnou v modré verzi, která byla v My life leden 2018 a musím říct, že obě patří mezi mé oblíbené. Nápis ,,vánoční“ je z aršíku průhledných nápisů, jen jsem ho zkrátila o slovo ,,čas“. Tímto nápisem jsem šoupala zleva doprava a zprava doleva a nevěděla kam s ním. Rozsekla mi to až Jani S., které tímto ještě jednou děkuji! Je super, že na některá rozhodnutí nemusíte být sami… 


Dolů přibyla kromě materiálu z My life kitu taky samolepka hrnečku, která sice s kitem neladí, zato ladí s Barčiným flekem na triku a to se taky počítá!

Nejkrásnějším albem každého roku je pro mě December daily. Pokud jste ještě nestihli přečíst článek o různých vychytávkách, které v DD můžete mít, určitě si hopřečtěte tady. Valika to pro vás nachystala fakt suprově! Přidám dnes ještě pár svých tipů, které mám v těchto albech ráda zase já.


U mě na úplně první stránce většinou najdete nějakým způsobem vytvořenou kapsu a v ní zasunutou kartičku s kalendářem celého měsíce. Letos jsem si vymyslela tři stromečky, které jsem slepila k sobě a přišila dole a po stranách na vellumovou stránku. Seshora mi vznikla kapsa, kam jsem zasunula prosincovou kartičku z kitu. 


Další oblíbenou srandičkou jsou kukátka. Toto je vytvořené kruhem z acetátovéčtvrtky, kterou jsem seshora nalepila na bílý papír. Oboustrannou pásku jsem pak schovala samolepkami a výseky větviček. Z druhé strany jsem dokola kolečka poskládala nápis z velké abecedy z kitu – jenže jsem to jaksi zapomněla vyfotit, ale jak bude album hotové, ukážu celé, snad… 


A tady zase ten slavný perníčkový den! Jen jiné fotky, ale opět se opakují kruhy a vyšívání. Výseky z kitu jsem zde dala dohromady s vyšívanou čtvrtkou z vánoční kolekce od Studio forty, která bude tvořit základ mého DD. Nebojte se sáhnout po My life kitu i když zrovna PL album netvoříte, do prosincového alba se vám určitě hodit bude!

Přeji vám krásné Vánoce a šťastný nový rok plný kreativního tvoření!

5 komentářů:

  1. Peti, krásně jemná stránka a to DD vypadá super....doufám, ze nám ho v lednu ukázek celé 🤩

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný vánoční příspěvek, pokouším se o svůj DD prosincovník a tvůj pěkný nápad se stromečky se mi hodí. přeji Ti KRÁSNÉ POHODOVÉ VÁNOCE ��

    OdpovědětVymazat
  3. Peti krasna inspiracia, ta stranka je taka nadherne nezna😍 A ladi s flakom na tricku ma zabilo😂😂😂😂 A DD tiez nadhera, kiez by som nebola taky lenivy skreper a obcas aj ja take nieco pekne kukatkove vyrobila😂

    OdpovědětVymazat
  4. Peti máš to tak kralsně něžné. A nejvíc se mi líbil to kukátko teda

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover