pondělí 30. prosince 2019

MY LIFE KIT projekty / JANA B.

 
Krásný mezisvátkový čas! Ještě jeden den a budeme tu mít nový rok. Nemohu tomu uvěřit, jak to všechno letí. Číme je člověk starší, tím rychleji ten čas utíká, že mám pravdu? O to víc si to uvědomuji, když jsem dávala dohromady tyto dvě stránky z LOŇSKÉHO adventního těšení. 


Mám pocit, že všechno už bylo ukázáno a vymyšleno, takže není nad to stránky poskládat hezky jednoduše a hlavně rychle! Díky My life kitu to jde navíc úplně samo. Holky nám tvoření opravdu ulehčují, viďte!

Ačkoliv mám ráda, když je každý týden z jiného materiálu a v albu je to hezky pestré, teď jsem použila kit hned na dva týdny za sebou.  Asi stárnu. Ale když ono se to tak hodilo a když už jsem to měla rozkramařené na stole a díra v albu ...  Jak vidíte, dojíždím prapodivné designy kapes. Tyhle svislé 4x6 ráda vyplňuji kolážemi fotek a pokud mohu jednu větší kapsu "zaplácnout" velkou fotkou, tím líp. Jinak tvořit do tohoto typu kapes není úplně šťastné. Většina kartiček v kitu totiž odpovídá mainstreamu tvořících, kdy nejoblíbenějším designem kapes je typ A. Do áčka se to prostě skládá nejlíp a využijete všechny kartičky! Já až se zbavím těch hybridů ...

Štítků je v kitu opravdu hodně, Sis nás dobře zná a ví, co milujeme! Štítky! Jsou super na popisky k fotkám, nebo jen jako podložení pod nápis či fotku. A takový štítkový shluk, to je taky pěkná parádička!


Nápisů bych v kitu snesla víc, ale zase by to bylo na úkor těch neskutečně krásných větviček. Všechny jsou top originál, ručně kreslené těmi nejšikovnějšími potetovanými ručičkami naší Sis. Jmelí mě totál dostalo!


Druhá strana, tak to je ten nejvíc nejhorší možný kapsový hybrid. Čtverce! Nejenže je někdy nemožné fotky oříznout do čtverce, ale řezat do kartiček, to bolí! A pak tu máme další ležaté 3x4, čímž se opět snižuje množství použitelných z kitu. Ale našla jsem. Ta rámečková úplně nahoře je moje nejoblíbenější a ta větvičková uprostřed je mnou vyrobená: musela jsem seříznout velkou kartičku 4x6 (v pravém dolním rohu). Zbylou větvičku se šiškou jsem vystřihla a nalepila na bílou kartičku 3x4.


Ty malůvky jsou fakt dokonalé! 


A nesmí chybět pořádný vánoční bokeh effect. Jak na něj najdete v článku od Lucky TADY.


Zavzpomínala jsem si, to vám řeknu. Vlastně mi ani nevadilo, že lepím advent s ročním odstupem. Taky jsem ale zjistila, že jak fotky nenalepím, tak si je pak nepamatuji. Tudíž z letošního roku mám mezery nejen v albu, ale spoustu oken v hlavě. Práce s fotkami je prostě to pravé posilnění vzpomínek a znovu prožívání. To mi určitě dáte všechny za pravdu!

Tímto se s vámi loučím a těším se na počtenou v novém roce 2020! Už máte nějaké papírové plány? Sny? Předsevzetí? Já se konečně odhodlala a po ročním trápení se s Project Life loučím. V novém roce už jinak, i když to nemám ještě vymyšleno. Přemýšlím, že to "obyčejné" dokumentování budu dělat do A5 sešitků nebo Travelers Notebooků, čas od času si užiju tvoření velké stránky a dovolené půjdou do různých minialb.  Kam to budu dávat, opravdu nevím! Napište mi, jak se na dokumentování chystáte vy, moc mě to zajímá. A jak to všechno skladujete, neb to je u nás kámen úrazu. (I když to asi všude, že.) 

Děkuji, že tady s námi na PA blogu jste. Krásný nový rok!

7 komentářů:

  1. Jani, obdivuji tvůj cit pro umístnění fotek. Tyhle hybridní kapsy mám taky a určitě se inspiruji tvým rozložením, já nikdy nevím, jak na to. Dokumentování na příští rok jsem nějak nepromýšlela. Přiznám se, že klasické PL/LO už dlouho nestíhám, ale u malých rozměrů mě zas děsí to skladování. Přece jenom, velká alba se dají krásně seřadit do knihovny, malých albíček bude mnohem víc a to skladování mi přijde horší. Ale taky mě to láká pustit se do menších formátů, stresují mě ty čím dál větší propasti nedodělaných měsíců. Tak, uvidíme ;) Přeji, ať najdeš způsob, který ti bude vyhovovat a hlavně vytvářet v klidu, protože tvoření má být o radosti, ne o stresu, že jo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri, ja ti velmi moc dekuji za komentar a pohled na vec. To skladovani me tizi velmi, presne jak rikas, neni nad jedno album na policce. Ale ja stejne mam tech veci za rok vic - TN z dovolenych, plus mini, adventni album apod. Tobe rovnez vse nejlepsi do noveho roku a tesim se na videnou!

      Vymazat
  2. Jani, veliká nádhera je to! Asi si budem muset pronajmout sklad na albicka 😁 Už delší dobu mě nějaké (ne)stíhání nestresuje a v albech mám za rok jen pár stránek a občas mám z výletu pl stránku i minialbum. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ten nestres vazne obdivuji! Me na tom desi nejvic asi to, jak cas porad bezi a pribyvaji nove a nove zazitky. Potrebovala bych zmacknout pauzu a v mezidobi vsechno dodelat :D Sklad beru, vis o necem?

      Vymazat
  3. Dobrý den, moc se mi líbí jak máte uspořádané fotky na strankach. Muzete mi prosím poradit v jakém programu upravujete velikost? Picmonkey uz je zpoplatněný a Picasa nefunguje... Nevím si rady s tím, jak udelat kolaze jako máte treba vy. Předem diky za odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc za komentář. Na blogu máme několik článků ke kolážování fotek, odkážu tě do sekce FOTOSTUDIO. Já teď upravuji v BeFunky.com, princip úplně stejný, jako picmonkey, je opravdu super.

      Vymazat

Pin It button on image hover