čtvrtek 23. ledna 2020

MY LIFE KIT projekty / IVA


Když se mi dostal do ruky tento nádherný kit, měla jsem velikou radost z té zimní tématiky.




Protože minulý rok byl lednový My life kit plný kytiček, větviček a zelené a žluté barvy. A jako naschvál tou dobou napadl i nějaký sníh a nějak jsme nenašla tu správnou cestu, jak tento kit propašovat k aktuálním fotkám. Tenkrát jsme si z kitu vyrobila pár přání a jedno minialbum.
 
No a letos? Ne a ne nasněžit…už jsem ztrácela naději, že spadne nějaká vločka a my si neužijeme ty správné zimní radovánky vhodné ke zdokumentování. Naštěstí minulý víkend konečně sněžilo a já jako správný scrapmaniak jsme všechny vytáhla ven. Dokonce jsme jeli i na kopec, kde holky sáňkovaly a Barča si vyzkoušela i poprvé stát na lyžích. No řeknu vám, že takhle spokojená už jsme dlouho nebyla!


Všimly jste si, že se nám ten klasický project life trošku mění? Holky přemýšlí nad formátem a jakým způsobem dokumentovat jednotlivé zážitky všedních dnů a i já jsme tak nějak zlenivěla. Čím dál tím méně sahám po klasických kapsách a daleko raději lepím na velkou stránku. Tak tomu je i právě v dnešní inspiraci. A jelikož fotek bylo opravdu hodně a já se nedokázala s nějakou rozloučit, tak jsem ke dvěma velkým 9x12 stránkám přidala ještě dvě 6x8, která je vlastně takový insert. Zjistila jsme totiž, že kapsa z toho menšího rozměru se krásně vleze i do velkého alba…vzdálenost mezi jednotlivými kroužky je totiž stejná u obou rozměrů.


Nemohla jsem nepoužít lednovou měsíční kartičku, to je prostě takové “must have”. K označení aktuálního týdne jsme použila enamelky. Snažila jsme se ze své zásoby vybrat barevně ty, které se nejvíce podobají modré na kartičce….no evidentně je ještě potřeba rozšířit zásoby :-D
 
Vločkové kartičky se mi moc líbily, tak jsem si dvě stejné z obou velikostí vybrala a slepila k sobě, abych vytvořila pás přes celou šířku stránky a na spoj nalepila fotku.




Mimo ozdob z kitu jsem si z PL kartiček na Big shotu vyřezala ještě nějaké vločky navíc…těch totiž není nikdy dost. Na stole mi zůstalo pár medvídků, které jsem vybarvovala v listopadu s tím, že je použiju na vánoční přání, ale nějak jsem to nestihla. Na příští rok si musím do diáře naplánovat výrobu řádí už snad na říjen!



Rozměr 6x8 je takový malý roztomilý a nepotřebuje zas tolik zdobení, pár fotek, vločky a nějaký výsek.



Růžový výsek v pravém horním rohu a nápis “konečně” je z prosincového Page kitu. Jelikož oba designovala Lucka Šindelková, tak k sobě krásně ladí.


Ta černá kartička s hvězdičkami pod fotkou je přesně ta s tím sněhulákem. No toho jsme tam nemohla nechat, tak po vzoru všech holek jsem si ho taky vystřihla a použila na poslední stránce.


Podkladové papíry jsou od Crate paper: ten horní je z letošní zimní kolekceSnowflake a ten spodní je z minulého roku z kolekce Merry Days. Vpašovala jsme si tam ještě dva proužky washi pásek.

Zdobení je shodné jako u předešlé stránky.




Bylo super lepit takhle aktuální události, jen se mi ty mezery v albu nějak zvětšují.
 
Jsem moc zvědavá, jak to holky promyslely a jakým formátem alba a způsobem dokumentování se nám pochlubí. A co vy? Jedete stále ve čtverci nebo budete zmenšovat?

Děkuji za přečtení a moc se těším na vaše krásné inspirativní stránky….všechny poctivě sleduji a kochám se jimi. Jen tak dál a tvoření zdar. ¨
Iva

7 komentářů:

  1. Ivi, super! Ten sníh ti závidím, u nás pusto bláto...ale doufám, že až pojedeme na výlet do Liberce, že sníh bude..😂😂 stránky jsou parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, moc děkuji...no však ten sníh taky napadl na poslední chvíli, abych to stihla zpracovat na tento článek 😂 ale bohužel už je skoro všechen pryč 😔 už se těším na tvoji inspiraci a tvůj diář....jak jsme tak pochopila nahradil klasické album

      Vymazat
  2. Nádherné stránky Ivi ❤️ a toho sněhu, boží ⛄ až uvidíš moje ,, sněhové,, příspěvky, tak se zasměješ 🙈❄️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,moc dekuji ....No jo no, letos je to s tím sněhem fakt bída....těším se 💋

      Vymazat
  3. Ivi tento formát je boží:-) u ná sníh vydržel jedno dopoledne a mám všehovšudy jednu fotku😝

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, to jsou úžasné stránky, medvídci jsou ňuňu roztomilouši. Se sněhem tento kit vypadá fakt o level výš ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní stránky! A ti medvědííí! ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover