čtvrtek 20. června 2024

Stojánek na pastelky POJĎME SLAVIT / MARTINA

Ahoj, dnes mám pro vás návod na stojánek na pastelkyV práci nám občas chodí materiál v různých papírových krabičkách, a já si některé uložím, protože se dají použít jako kartonový základ, který ráda využívám.

pondělí 17. června 2024

čtvrtek 13. června 2024

Jak rychle a jednoduše ozdobit dárek POJĎME SLAVIT / MIRKA

Ahoj holky. Tak je to tadykonec školního roku, nákup dárků pro paní učitelky a tak dále, znáte to. Dnes mám pro vás inspiraci na rychlé zdobení balení dárečků pro paní učitelky. Zdobení s pomocí zvládnou i děti. Budou mít určitě radost, když přiloží ruku k dílu (a vy určitě také :D) Samozřejmě takové zdobení lze použít kdykoliv a na jakoukoliv příležitost. Třeba k narozeninám, k Vánocům atd.


pondělí 10. června 2024

Wow přáníčko do 15 minut z kolekce POJĎME SLAVIT / MÍŠA

Ahoj holky! Dneska mám pro vás tip na přání, které stihnete za pár minut. K jeho výrobě jsem použila materiály z kolekce POJĎME SLAVIT a i díky tomu je přání taková rychlovka. Jednotlivé kousky z kolekce se velmi snadno kombinují a navíc obsahuje kolekce i spoustu nápisů, které jsou připraveny k okamžitému použití. Proto mi toto přání zabralo maximálně 15 minut. 

čtvrtek 6. června 2024

Kapsičkové mini album POJĎME SLAVIT / MÍŠA D.

Tak jak se ti daří dohánět resty v dotváření stránek, alb a PL z různých slavnostních příležitostí? Za sebe musím říct, že jsem toho díky kolekci POJĎME SLAVIT stihla celkem dost a dnes pro tebe mám další tip třeba na nějaké víkendové tvoření.

pondělí 3. června 2024

Narozeninová krabička POJĎME SLAVIT / ADÉLA

Dala jsem si takovou osobní výzvu. Vytvořit něco z kolekce „Pojďme slavit“ a nepoužít ani jedno roztomilé zvířátko. A ono to opravdu jde! V kolekci je i plno květin a papíry v krásné kombinaci modré a meruňkové barvy. 


Pin It button on image hover