pondělí 16. září 2024

Rozlučka s létem / IVKA

Ahojte. Pekný pondelok vám želám. Tak takúto extrémnu rozlúčku s letom som veru nečakala. Aj keď jeseň patrí medzi moje obľúbené obdobie a už som sa na ňu tešila, nečakala som že prídu takéto lejaky, ale aspoň jedno pozitívum to má, že bude snáď viac času na tvorenie

 

Kým prejdem na jesenné tvorenie mám ešte zopár letných restov, ktoré by som chcela dokončiť. Dneska sa síce mojou stránkou s letom lúčim, ale letný denník ešte na pár stránok čaká.

Povedz, ktorá šablóna je tvoja najobľúbenejšia bez toho aby si to povedala. Myslím, že ste to už zistili. Tento krát som využila ako podklad kartičky z PL kitu ČESKÉ LÉTO, ktoré som pomocou šablóny vyrezala a naukladala na stránku



Pridala som fotku a začala zdobiť

Použila som vyrezávacie šablóny z kolekcie POJĎME SLAVIT, pridala pár samolepiek s nápisom, enamelky a stránka bola hotová.


Opäť nič extra zložité čo by potrebovalo nejaké zdĺhavé popisy. Ja proste na tie návody nejak poslednou dobou nie som (asi nejaká kríza) ale snáď sa Vám stránka bude aj tak páčiť. 



Ďakujem za váš čas. Budem sa tešiť zase na budúce už s nejakou jesennou inšpiráciou. Majte pekný deň. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover