pondělí 2. září 2024

Papírový zázrak z jedné čtvrtky / ADÉLA

Dnes pro vás mám takový malý zázrak z jedné stránky. Nevím, jestli to nazvat mini albem, je to spíš taková složka na pár fotek, kterou si střihnete z velké scrapbookové čtvrtky a během půlhodinky vytvoříte milý dárek pro babičku nebo si v ní schováte pár fotek a zážitků z prvního školního dne.



Čtvrtku 30x30 cm rozdělíte svisle na 3 díly po 10 cm. Vodorovně oddělíte nahoře 5 cm (to bude klopa, která složku zavře) a dále rýhu po 12,5 cm. Dolní rohové pole šikmo naříznete a tím vznikne celé „kouzlo“.



Tyto šikmé díly přeložíte a přilepíte, budou z nich kapsy. Už ani nevím, kde jsem tento nápad viděla, ale musela jsem si ho zapsat, protože je to geniálně jednoduché.



Spodní část pak překlopíte nahoru a zavřete postranní části.



Celou složku zajistí horní klopa. Můžete na ní udělat ještě jednu rýhu, pokud by vám připadalo, že se v místě skladu mačká. Ještě je potřeba vyřešit to, aby se složka nerozevírala. Můžete použít stuhu nebo kolečko suchého zipu. Já jsem pod ozdoby přilepila malý plochý magnet.



Ke zdobení vnitřních prostor můžete využít project life kartičky. Sada ČESKÉ LÉTO bude skvělá.



Celé jsem to pojala minimalisticky a nalepila jen pár výseků.



Samolepkové pásky s texty stačí nalepit přes fotku a ozdobeno máte během chvilky.



Do kapsiček schovejte další fotky, kartičky nebo vstupenky.



Spodní kapsička je dokonce dvojitá a motiv vlčích máků krásně připomene horké letní dny.




Přeji vám úspěšný start školního roku.



POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover