úterý 17. července 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

Dneska bych ti chtěla ukázat moji inspiraci z aktuálního My life kitu v kombinaci s Extra kitem. Když jsem ho poprvé uviděla, byla jsem nadšená a moc jsem se těšila, až přijedu z dovolené domů a pokochám se s ním naživo. Je úžasný, hned jsem si vytiskla fotky z dovolené a jala jsem se scrapovat. Ale co čert nechtěl, tak mi to zrovna vůbec nešlo, nemohla jsme najít správnou kombinaci kartiček k fotkám. No natrápila jsme se s tím, ale nakonec jsem to nějak zvládla. 
 
Vybrala jsme si týden, kdy jsme v pátek odjížděli na dovolenou, takže jsem měla kombinaci fotek z našeho normálního pracovního týdne spolu s fotkami z pláže, kde se to hemží modrou barvou. Tentokrát jsme si jako podkladové kartičky vybrala jen čistě bílé a ty jsem posléze zdobila výseky samolepkami a chipboardy z kitu.


V kitu byla bílá abeceda, u které se mi moc líbila velikost a font a chtěla jsme ji použít, jen na bílý podklad by to nešlo, tak jsme si nápis k označení týdne nalepila stranou a obarvila alkoholovým inkoustem.


Po delší době jsem oprášila svůj big shot a z barevně výraznějších kartiček jsem si vyřezala lístky. No a opět nějaký “krasopis” a doodling, to už si prostě na svých stránkách nedokážu odpustit.


Fotek i textu bylo opravdu hodně, tak na zdobení nezbylo moc místa, ale papírové vlaštovky jsem si nemoha odpustit.
 

Tentokrát jsem se rozšoupla a tento týden jsem zpracovala do 3 stránek. Na té poslední převládala modrá barva, tak jsem na ni použila kartičky s modrými vlaštovkami. Aby toho nebylo málo, tak jsem si na 2 kartičky ještě vytvořila modré vodovkové pozadí. Použila jsem asi všechny možné ozdoby z kitu, které obsahovaly modrou…..no nevím, co použiju na zbývající dva týdny z dovolené :-)
 

Na poslední kartičce jsem se se zdobením trošku víc rozšoupla a použila jsem čtvercové samolepky a washi proužek z Extra kitu, štítky a epoxy z My life kitu, bigshotové výseky a tu nejlepší černou abecedu, ještě z pravěkých nasyslených zásob, které jsem už ale v eshopu nenašla.


Přiznám se, že tahle trojstrana mi i přes svou jednoduchost, dala celkem zabrat.

Taky to tak někdy máš, že kit tě úplně nadchne, ale jakmile zasedneš ke stolu, tak se najednou nedostavuje ta správná inspirace? Doufám, že tobě se to nestane a slepíš úžasné letní stránky do svého alba. Moc se na ně budu těšit v naší FB skupině.

Přeji krásné léto a dovolenou :-)

Tvoření zdar

1 komentář:

  1. Ivi, nápis "Na balkoně" mě úplně dostal, tohle bych chtěla umět! Stránky máš nabité jako vždy, obdivuji, kolik informací na ně dokážeš dostat! Nápad s nabarvením bílé abecedy je super, určitě využiji!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover