úterý 25. června 2013

Challenge - Man in scrapbook - hlasování

Naše nejmilejší scrapženy! 

Dnes nastal přelomový okamžik v dějinách českého scrapbooku - představujeme vám 5 statečných mužů, kteří se dobrovolně (ehm.. no tak dobře, trochu pod nátlakem) pustili do něčeho, co si nepředstavovali ani v těch nejdivočejších snech - vytvořili pro nás scrapbookové stránky! Prosím zatleskejte jim u svých monitorů, protože tito pánové si to zaslouží nejenom za to, že se naší challenge zúčastnili, ale především za svoje úžasné výkony! Pro nás se stali vítězi v okamžiku, kdy zasedli za pracovní stůl svých manželek, přítelkyň, maminek či sester a pustili se do díla. (no a samozřejmě jsou pro nás vítězkami všechny ženy, které je k tomu přemluvily! - co jste jim proboha slíbily?? :))


PODMÍNKY HLASOVÁNÍ
  • HLASOVAT MŮŽOU POUZE TI, kteří jsou REGISTROVÁNI NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH www.paperoamo.cz
  • Hlasy od NEREGISTROVANÝCH uživatelů NEBUDOU ZAPOČÍTÁNY. Prosíme o podepsání komentáře. 
  • Hlasujeme přímo tady na blogu formou komentáře pod článkem a dáváme hlas pouze jednomu favorizovanému projektu - stačí tedy uvést jméno autora. 
  • Vyhrává projekt s nejvyšším počtem hlasů.
  • Hlasovat můžete do páteční půlnoci a v sobotu 29.6. vyhlásíme vítěze!

SOUTĚŽNÍ PROJEKTY

bratr Michal (Hana K.)

Můj brácha Michal (21) se o žádné tvoření moc nezajímá. Spíše vůbec. Přemlouvala jsem ho, aby scrapbooking zkusil, protože mě úplně očaroval. Nechtěl. Pak jsem ho ale přistihla, jak listuje časopisy a u toho vypadá dost zamyšleně. Za chvíli za mnou přišel a říkal, že to teda zkusí a co může všechno použít. Ukázala jsem mu, vše, co mám doma a co by mohl jak použít, pro inspiraci. Díval se na ty všechny věci bezradně. Tak jsem ho seznámila s různými pracemi scrapbookingu na internetu. Pak ho nejspíš něco napadlo, protože si začal vybírat, co by se mu hodilo a s tím vším se zavřel v pokoji. Sem tam si přišel pro nějakou tu radu a poprvé použil moje nové razítko s drobným textem, prý mu připomíná stopy pneumatik :). A to už jsem pochopila, co si vybral za téma: Auta. To je jeho. Nakonec vyšel z pokoje a vítězoslavně nesl svůj výtvor. Který mě mile překvapil a moc se mi líbí. A co Vám?

 bratr Vilko (Yka)

Zasielam stránočku ktorá bola robená už dávnejšie, teraz by to už bolo ťažšie. Robil ju môj mladší brat, celkom dobrovoľne a na vlastný popud, že on chce tiež skúsiť lepiť. Vilko je ale svalový dystrofik a tak to bola skôr taká spoločná práca, aj keď hlavné slovo mal on. Ja som nahrádzala jeho ruky, strihala som, lepila a on mi hovoril kam s čím. Sám nevládze spraviť veľa vecí, takže on šmudlal okraje papiera, vyberal ako čo kde bude :) Trvalo nám to celé poobedie, než sme skončili. Napokon bol veľmi spokojný a tešil sa, dokonca si svoj výtvor hrdo zavesil aj na facebook :) 

přítel Lukáš (Andrea Š.)

Největším oříškem bylo přítele přemluvit, nakonec se mi to podařilo tím, že jsem slíbila i nesplnitelné...né nadarmo se říká Sliby chyby  :) Poté se tedy začal rozhodovat,co vytvořit. Jelikož přáníčka jsou i pro mne oříšek, rozhodl se, že zkusí stránku. Prolezl si fotky v PC a jelikož miluje hudbu a víkendově dělá DJe, tak mu do oka padla dcerka se sluchátky. Přitom se kouknul také na nějakou inspiraci, aby věděl, jak má stránka aspoň cca vypadat a co vůbec má obsahovat. Fotky jsem mu dle oka rozměrově upravila a vytiskla a jeho UM mohl začít. Připravila jsem mu své veškeré věci co mám ke tvoření, ať si vybere co bude chtít. Luky se bál, že se mu to nepovede, tak si vybral minimum věcí, aby údajně jeho škoda nebyla příliš finančně náročná. Bohužel dost rychle si uvědomil jak je scrapbook náročný na rodinný rozpočet. A to ještě vlastně téměř nic nemám :) Na druhou stranu si díky dnešnímu tvoření vyzkoušel mé provizorní pomůcky a uznal, že koupě řezačky papíru aj. stojí za úvahu :)

Teď ale k tvorbě: poté co si vybral papíry, vyzkoušel si umístění a nastal první nejdůležitější problém – DEKORACE. Moc vybavena scrapvěcičkami nejsem, mám určitý základ a postupně se doplňuji dalšími. Zatím tvořím tak, že si vše naplánuji na dlouho dopředu, a když něco chybí doobjednám si to. Ale Luky tvoření nechal na poslední chvíli,tak improvizoval na místě. Chtěl jako dekoraci něco co se hodí k hudbě,  bohužel nic takového nemám. Vzpomněl si, že včera probíral CD, hned krabici vyhrabal a pustil se do tvoření. Přičemž jsem ho upozornila, že když nalepí ty CDčka, co má v plánu, na ten papír,tak to asi bude příliš, že to má zkusit jinak. Tudíž z nich s pomocí Distressky udělal razítka, tedy ze dvou :) stále mu tam ale něco chybělo, dokonce i já bych tam něco dala,ale to,že přítel vytáhne staré kazety by mě ani ve snu nenapadlo. Jednu si rozebral a z koleček a pásku si udělal další dekorace, čímž prázdný prostor vyplnil. Zde nevěděl čím to přilepit, tak jsem mu poradila Glossy Accents, snad to bude držet. Stránku zakončil nadpisem DJ. Text „první krůčky k hudbě“ zadal mne, jelikož po něm by to nikdo nepřečetl. Celkový dojem z tvoření měl, že ho docela i bavilo, ale často by to dělat nemohl, tak to raději nadále přenechá mě :)
Osobně si myslím,že se mu stránka povedla, a že jde vidět, že je kreativní člověk. Sama nevím, zda bych to takto vymyslela, alespoň mi ukázal, že k tvorbě lze použít cokoliv.

manžel Ruda (Screbla)

Posílám stránku od mého muže :-) Pojal ji po pánsku a Ketina razítka ho vyloženě uchvátila :-) A myslím, že ho to bavilo a nijak zvlášť jsme ho teda přemlouvat nemusela :-) Měla jsme nachystaných pár fotek, ale nakonec si sám vybral tyhle triatlonové, asi chtěl zapůsobit :-)

přítel Honza (MS Design)

Jak stránka vznikala:
Na začátku mi Honza řekl, že mě to bude stát spoustu přemlouvání, aby se do něčeho takového pustil :) Za několik dní ovšem přišel sám od sebe s nakresleným návrhem, jak by stránka mohla vypadat :) To už jsem se smála " pod vousy", protože mi bylo jasné, že stránku udělá jisto jistě.Protože ale začal chodit do nové práce, vrhl se na ní až předposlední večer před odevzdáním. 


Nejprve vybral červený papír, následně si to rozmyslel, že bude bílý lepší.. všechno si pečlivě naměřil podle fotky, je to perfekcionista, všimněte si, že vlajka na papíru navazuje na vlajku nakreslenou na obličeji :) Následně nabarvil papír, sušil embossovací pistolí, což mi přišlo velmi vtipné.. ta růžová v jeho rukách.. :D Vybrat písmenka, nabarvit, pečlivě rozměřit kde budou.. vše aby mu sedělo přesně :) Dozdobil zbytky papíru, perličkami (což bych u chlapa nečekala) a také vzal dva růžky na alba a přidělal je na stránku, což by mě asi nikdy nenapadlo :) Na svojí stránku byl náležitě pyšný, druhý den se chlubil v práci... 
Co napsat nakonec? Je to můj hrdina a jsem moc ráda že ho mám :)

30 komentářů:

  1. Samozřejmě, že můj Rudoušek je nejlepší !!!!! :-))

    Ale všichni chlapi byli moc šikovní a nápadití, smekám !!

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni zastoupení chlapi jsou stateční hrdinové - to je bez disuze! Ale je třeba to rozčísnout, teda slyšte: rozhodla jsem se hlasovat pro scrapmuže Bušmuže Rudu - jeho počet razítek užitých na jedné stránce triumfne asi málokdo (navíc jsou poměrně rovnoměrně rozmístěná) a je vidět, že co do kompozice už od Markéty doma leccos okoukal. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Na mne nejvíc zapůsobil BUŠMUŽ Ruda.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak jsem už psala, tak smekám neb mého drahého bych nedonutila ani heverem :-). Takže já hlasuju pro - přítel Honza (MS Design).

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji všem ženám, co mají tak odvážné muže doma:-) U nás doma by se taky našli, jenže to nadšení mě dostatečně vyděsilo a raději jsem oželela účast než matroš :-))))
    Všechny stránky jsou úžasné, ale hlasuju pro přítel Honza(MS design)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak po dlouhém váhání a rozhodování hlasuju pro přítele Honzu (MS design), protože jako velký detailista musím ocenit navazující barvy! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. A pochvala všem statečným mužům!!!

    OdpovědětVymazat
  8. V první řadě chválím statečné muže! Hlasuju pro Bušmuže rudu, ta nálož razítek je úžasná, a palec nahoru pro bratra Michala od Hany K.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ráda bych samozřejmě hlasovala pro svého Honzu, ale protože se to nedělá (pochvalu dostal doma :) ) tak hlasuji pro přítele Lukáše (Andrea Š.), protože se mi moc líbí ten nápad s kazetou rozmotanou na stránce :)

    OdpovědětVymazat
  10. určitě bych dala hlas mému Lukáškovi :) ale chci být objektivní tak dávám hlas bratru Michalovi

    OdpovědětVymazat
  11. všichni si zaslouží medaili za statečnost...hlasuji pro přítele Honzu...čistá úderná stránka...asi by se měl zařadit po bok Míši i ve scrapování a tvořit :-)))
    ...a koment mého muže?...taková ptákovina, kdybyste raději dělali nějakou pořádnou práci...
    (...ach jo, no hlavně, že si nevšímá mých nasyslenýchh scrapzásob)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo mi řečeno, že prý radši zůstane u programování :))

      Vymazat
  12. Hlasuji pro bratra Michala jako jediný totiž splňuje scrapbook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosíme o podepsání hlasu, a případnou registraci na našich stránkách www.paperoamo.cz, jinak hlas nemůže být započítán...A-

      Vymazat
    2. Lukáš Kuchař a registrace vám blbne

      Vymazat
    3. Díky za upozornění, zatím nám nikdo jiný problém s registrací nehlásil, podíváme se na to.

      Vymazat
    4. Tak Lukáši, zkoušeli jsme registraci a vše funguje jak má - nevím kde se stala chyba. Doufám, že to byl jenom nějaký dočasný výpadek :)Díky za pochopení.

      Vymazat
  13. Úžasní jsou všichni, líbí se mi u Michala pěkně použitá razítka pneu, u Vilka rozvržení stránky a ladící papíry, u Lukáše bezva nápady (otisk CD, páska), u Rudy skvěle rozmístěná razítka (hlavně "tep" pod fotkami) a u Honzy barvy vlajky kopírující obličej. Ale vyhrát může jen jeden, u mne rozhodně Honza (hlavně za barvy a perličky). A kdyby to šlo, tak čestný bod Vilkovi za snahu a důstojné zastoupení mladší generace. PKV

    OdpovědětVymazat
  14. Silvie Židlíková27. června 2013 v 22:30

    Hlasuji pro bratra Michala. Pěkně sladěné. Pneumatiky jsou super :-)
    PS: zaregistrovala jsem se, ale tady to přihlášení není propojeno, tak snad se započte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, registraci jsme viděli, takže vše pořádku :) Díky za hlas!

      Vymazat
  15. Hlasuji pro bratra Michala.Moc pekne sladene :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosíme o podepsání, jinak hlas nebude započítán...

      Vymazat
    2. Marie Šídlivá a registrace se vam seka tak se omlouvám ale hlasovat jsem chtěla

      Vymazat
    3. Díky Marie, podívám se na to!

      Vymazat
    4. Milá Marie, zkoušeli jsme registraci a vše funguje jak má - nevím kde se stala chyba. Doufám, že to byl jenom nějaký dočasný výpadek :)Díky za pochopení.

      Vymazat
  16. Hlasuji pro bratra Michala Mustanga :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak holky jestli ještě není dobojováno tak hlasuji pro Rudu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel Gabi, hlasovalo se do 28.6. :)) tak příště!

      Vymazat

Pin It button on image hover