čtvrtek 8. května 2014

Trend(y)...Lea

PHOTO OVERLAYS

K aktuálním scrapbookovým trendům poslední doby určitě patří tzv. photo overlays, neboli foto filtry. O foto filtrech jste si mohly přečíst článek už v listopadu, ale není filtr jako filtr :-). Filtry, o kterých dnes budu psát já jsou trochu jiné a dalo by se říct, že jsou vyrobené speciálně pro Project life. To ovšem neznamená, že je nemůžete využít na klasické scrapbookové stránce!



z blogu Becky Higgins 

Skvělou ukázku photo overlays jsem našla na blogu My Mind’s Eye
kde byly použity v mini albu. 


Pokud se vám některé nápisy na photo overlays zdají velké nebo se vám nehodí k žádné fotce, můžete je podložit třeba jednobarevnou scrapbookovou čtvrtkou…

Pinterest

Dvě sady těchto úžasných filtrů vlastním i já, takže tady jedna ukázka z mého PL alba…



A co vy? Máte už taky nějakou tu sadu photo overlays? Pokud ne,  najdete je ZDE - a pokud ano, tak jak se vám s nimi pracuje? Pochlubte se nám!

2 komentáře:

  1. Já jsem do nich úplně zamilovaná :-), dodají jakémukoliv pozadí úplně jiný rozměr, po prvním zkušebním balíčku jsem si rychle dokoupila další :-), vypadají v projektech skvěle

    OdpovědětVymazat
  2. Taky je miluju!!! Dokonce jsem je zmínila mezi svými pěti nejoblíbenějšími produkty, když jsem psala článek k MDS. Jsou fakt super a fotkám dodají takovou tu tečku.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover