neděle 22. června 2014

PROJECT LIFE day

MÁLO MÍSTA NA JOURNALING? 

Právě zpracovávám stránky ze začátku dubna (ano ano, mám véélký skluz!) - a tak přišly na řadu fotky a zážitky z našeho kurzu s A.M. Wolniak v Praze. A protože fotek bylo opravdu hodně, zvolila jsem kapsu od Becky Higgins - design T, kde je místo na spoustu fotek o velikosti 3x4. 


Jenže! Těch fotek je tolik... a kam napíšu poznámky? Žádné z fotek jsem se nechtěla vzdát, a místo přidávání další kapsy jsem začala přemýšlet nad různými způsoby, jak přece jen nějaký ten journaling na stránku propašovat.

Mým oblíbeným a navíc jednoduchým způsobem je tzv. skrytý journaling. Stačí vzít prázdnou PL kartičku, napsat Vaše poznámky a na stranu kartičky, která je nejblíž otvoru v kapse připevníte stužky nebo provázek. Já smyčky nelepím, ale přicvakávám kancelářským koněm - mám takového mini koníka. Je to hned a provázky skvěle drží. 


Chtiví čtenáři pak jen zatáhnou za šňůrky pod fotkou, a journaling jim vyjede ven. 


Jako další jsem použila kolečko přeložené napůl. Dovnitř napíšete tajný vzkaz a přilepíte rovnou na fotku. Pro přečtení musíte fotku vysunout a kolečko odklopit. 


A pak... můžete taky psát rovnou na fotky! Pokud máte ovšem vhodnou lihovou fixu (já jsem pokusem - omylem zjistila, že právě takovou zatím nevlastním), ale efekt se mi líbil natolik, že jsem přes fotografii nalepila vellumovou průhlednou čtvrtku a napsala journaling na ni. 


A co děláte Vy, když nemáte prostor na poznámky? Poraďte nám :)

2 komentáře:

  1. Anicko, bajecne!!! ten napad se snurkou je prima!! .. ja resim misto na journaling porad :)) ... nekolikrat uz jsem taky psala na fotky :) diky za super tipy! Jana Bennett

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nápady!! A krásné stránky, Ani :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover